Vladimir Draghia de la „Exatlon” si „Narcisa salbatica” este aniversatul zilei

A facut parte în lotul olimpic sapte ani si a facut înot de performanta 12 ani. Dupa liceu, a obtinut doua burse în America. Din diferite motive financiare nu a reusit sa plece asa ca a plecat in Italia sa incarce tiruri, la negru. Dupa o jumatate de an, cand s-a intors în Bucuresti, la facultate, a obtinut un rol în telenovela „Vocea inimii“, la Antena 1. A aparut in zeci de reclame si in spoturi indraznete. Nu este doar actor , ci a fost și patron de agenție imobiliară. A jucat apoi in „Narcisa salbatica” si apoi a aparut in „Las Fierbinti” si in tot felul de roluri episodice in filme si piese de teatru.

vladimir-draghia
vladimir-draghia

In plus, a aparut in tot felul de realiyu showri de la „Burlacul” si apoi a participat la „Exatlon”. Este casatorit si au impreuna o fetita. Apare in mai multe spoturi publicitare si are multe surprize.

 

Cine isi mai sarbatoreste ziua azi?

Gratiela Duban din „17”, Andrei Coman din „Vlad”, Remus Boroiu de la „Ferma vedeteleor” si „Ninja Warrior”, William H. Macy din “Another World”, “Law& Order” si “L.A. Law”, Dana Delany din “Pasadena”, “Justice League” si “Neveste disperate”, Emilie Hirsch din “Early Edition” si “E.R”, Annabeth Gish din “Scarlet” si “The West Wing”, Molly Stanton din “Pasiuni” si “Twins”, Adriana Nieto din “Locura de amor”, Manuel Balbi din “La Tormenta”, Danny Masterson din “Kim posible” si “The 70 s show”, Noel Fisher din “The Riches” si “The Huff”, Gleene Headley din “Monk” si “Anatomia lui Grey”, Deborah Raffin din “Al 7 lea cer” si “ER” si April Matson din “Kyle XY”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata