Vlad Craioveanu cere schimbarea regulilor Stand-Up Revolution, iar Vio îl susține

Omul de radio Vlad Craioveanu va urca pe scena Stand-Up Revolution în această seară, când este difuzat cel de-al optulea episod de audiții pe Antena 1 și AntenaPLAY. Spre surprinderea tuturor celor prezenți în platoul de filmare, el va cere schimbarea regulilor Stand-Up Revolution, iar Vio îl va susține în demersul lui. Despre ce este vorba, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1, în această seară, de la 22:30.

Coincidență, ziua în care s-a înregistrat episodul de audiții Stand-Up Revolution a fost chiar de ziua de naștere a lui Vlad Craioveanu. Întrebat de ce a ales să vină pe platoul de filmare, el a făcut o glumă. „Da, am venit de ziua mea, pentru că e mai ieftin decât să ieși cu prietenii în oraș să faci cinste. Așa… cea mai bună scuză… Ia, uite, mă sună să dau de băut!“, a spus râzând sărbătoritul în timp ce telefonul îi suna.

Omul de radio a avut un material foarte bine structurat și cu glume savuroase, inspirate din propria experiență, însă, a avut și câteva replici „acide“ la adresa a doi dintre jurații show-ului de stand-up. În timp ce Teo a mărturisit: „Este primul om care mi-a dat șansa să intru pe radio – am făcut cu el câteva emisiuni. A fost o perioadă destul de lungă în care am fost foarte apropiați și d-asta l-am recunoscut și d-asta m-am bucurat foarte mult că a venit“, Maria Popovici a făcut următoarele precizări: „Are dreptate Teo, să știi! Nu doar că e ziua ta, dar ai dat-o foarte bine. Felicitări! Ne-ai făcut un cadou“ .

După ce fiecare jurat a votat momentul său, Vlad Craioveanu a cerut, indirect, modificarea regulamentului Stand-Up Revolution: „Putem să facem o schemă: punctele mele să le dați următorului concurent – cadou, că e ziua mea, din partea mea“. Imediat Vio a intervenit și a decis în numele celorlalți jurați: „Deci, fiți atenți! Facem așa: următorul concurent pleacă de la două voturi verzi și îi mai trebuie încă unul. Ai făcut foarte frumos ce ai făcut!“. Cine este concurențul care a primit două voturi pozitive – cadou din partea lui Vlad Craioveanu – și cu ce glume a venit în fața juriului format din: Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea, descoperiți în această seară de la 22:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

În cadrul episodului opt Stand-Up Revolution vor performa: Daria Jane, Marian Drăgulescu, Alexandru Arnăutu Vraciu, Raul Vodă, Karl Pinzon Bustillo, Tera Comedy, Cătălin Delca, Sorin Setreanu și Pipino de România. Momentele lor integrale, dezbaterile juraților, verdictul publicului și celelalte surprize petrecute în cea mai nouă ediție, telespectatorii le pot descoperi urmărind show-ul diseară, de la 22:30, pe Antena 1 și pe AntenaPLA

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata