Vlad Avarvari lansează un nou interviu-podcast alături de Andreea Marin

După ce în urmă cu o lună jurnalistul a lansat interviul cu actrița Maia Morgenstern, acum acesta revine cu cel de-al 4-lea episod din seria „Cele mai de succes femei din România”, care este alături de Andreea Marin.

Aceste interviuri sunt postate exclusiv pe platforma site-ului ideaman.ro, pe care Vlad l-a lansat în pandemie, în aprilie 2020.

De atunci și până acum, publicația s-a remarcat prin interviuri cu personalități din diferite domenii, cum ar fi sport, muzică, televiziune, teatru sau artă. Idea Man vă prezintă un interviu în exclusivitate cu Andreea Marin, pe care l-au filmat chiar în colțul ei de Rai, la Creative Hub Voice&Visibility.

Alături de cea mai cunoscută vedetă din România, Vlad Avarvari vorbește despre perioada începuturilor în televiziune, cum a ajuns să lucreze Andreea la TVR, cum a marcat-o pierderea mamei la o vârstă foarte fragedă și cum a răzbătut tot timpul în viață.

Totodată, Andreea spune de ce „Nu există nu se poate”, dar și dacă o deranjează că astăzi mai este denumită „Zâna”. Nu ratați noul interviu marca Idea Man!

La finalul interviului, Andreea a avut parte și de o surpriză din partea Florăriei Venus, care au ales un buchet de flori superb pentru frumoasa vedetă.

Iar cei care i-au făcut ziua și mai frumoasă Andreei Marin, îndulcind-o cu bomboanele lor unice, au fost cei de la Leonidas.

Ținuta jurnalistului a fost asigurată de brand-ul D`S DAMAT.

Vlad Avarvari este un tânăr jurnalist care și căpătat repede notorietatea, fiind cunoscut și ca „băiatul care a revoluționat învățământul românesc”. În iunie 2021, a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, iar în prezent este student la masteratul de Campanii în Comunicare și Relații Publice.

Până în acest moment, la doar cei 23 de ani ai săi, Vlad a colaborat și colaborează cu televiziuni și publicații de mare renume de la noi, cum ar fi PrimaTv, DigiFm, Radio România Actualități, TVR1, KanalD, Evenimentul Zilei, Antena1 sau Gândul Media. De asemenea, s-a remarcat cel mai mult ca fiind jurnalist în cadrul Știrilor Protv, la jurnalul de dimineață și la

jurnalul principal de la ora 19, prezentat de Andreea Esca. Aici, a marcat aproximativ 1 an și jumătate de lucru.

De-a lungul timpului, Vlad Avarvari a intervievat oameni politici, miniștrii, primari, vedete internaționale, precum Tiesto, Oliver Heldens, TOPIC, W&W sau personalități de mare anvergură, precum Nadia Comăneci.

Vă invităm să urmăriți interviul cu Andreea Marin, chiar aici:

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata