Vlad Avarvari lansează un interviu-podcast alături de Maia Morgenstern

După ce anul trecut jurnalistul a lansat seria de interviuri intitulată „Cele mai de succes femei din România” și a filmat interviurile cu Andreea Esca și Neti Sandu, acum acesta revine cu forțe proaspete. Noul interviu este cu marea actriță Maia Morgenstern.

 

Aceste interviuri sunt postate exclusiv pe platforma site-ului ideaman.ro, pe care Vlad l-a lansat în pandemie, în aprilie 2020.

De atunci și până acum, publicația s-a remarcat prin interviuri cu personalități din diferite domenii, cum ar fi sport, muzică, televiziune, teatru sau artă.

Interviul cu Maia Morgenstern vorbește despre perioada copilăriei, de ce a ales să se facă actriță, despre familia ei, controversele aduse de rolul Fecioarei Maria din „Patimile lui Hristos” și ajunge până la întrebări inedite cu Maia, așa cum nu ați m-ai auzit-o până acum.

Interviul cu Maia a fost filmat într-o locație superbă, de vis, în inima Bucureștiului, la Suter Palace, chiar în camera unde au fost cazați Beyonce și Enrique Iglesias.

„Pentru o așa mare actriță, precum este doamna Maia Morgenstern, nici nu puteam să nu mă gândesc la o locație exclusivistă, așa că am ales Suter Palace, un loc de poveste, aflat în apropierea Palatului Parlamentului. Palatul Suter este poziționat pe cel mai înalt punct geografic al Bucureștiului.”

Totodată, finalul interviului nu ar mai fi fost la fel de spectaculos, dacă cei de la Florăria Venus nu îi săreau în ajutor, să îi ofere doamnei Maia, un buchet de flori așa superb, ales în cele mai mici detalii, de la culorile florilor, la textura acestora, până la armonizare.

Iar cei care i-au făcut ziua mai frumoasă Maiei Morgenstern, îndulcind-o cu bomboanele lor unice, au fost cei de la Leonidas.

Ținuta jurnalistului a fost asigurată de brand-ul D`S DAMAT.

După interviul fabulos cu marea actriță Maia Morgenstern, urmează lansarea celui de-al 4-lea episod din seria „Cele mai de succes femei din România”, care va fi cu nimeni alta, decât Andreea Marin.

Vlad Avarvari este un tânăr jurnalist care și căpătat repede notorietatea, fiind cunoscut și ca „băiatul care a revoluționat învățământul românesc”. În iunie 2021, a absolvit Facultatea de

Jurnalism și Științele Comunicării, iar în prezent este student la masteratul de Campanii în Comunicare și Relații Publice.

Până în acest moment, la doar cei 23 de ani ai săi, Vlad a colaborat cu televiziuni și publicații de mare renume de la noi, cum ar fi DigiFm, Radio România Actualități, TVR1, KanalD, Evenimentul Zilei, Antena1 sau Gândul Media. De asemenea, s-a remarcat cel mai mult ca fiind jurnalist în cadrul Știrilor Protv, la jurnalul de dimineață și la jurnalul principal de la ora 19, prezentat de Andreea Esca. Aici, a marcat aproximativ 1 an și jumătate de lucru.

De-a lungul timpului, Vlad Avarvari a intervievat oameni politici, miniștrii, primari, vedete internaționale, precum Tiesto, Oliver Heldens, TOPIC, W&W sau personalități de mare anvergură, precum Nadia Comăneci.

Vă invităm să urmăriți interviul cu Maia Morgenstern, chiar aici:

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata