Virgil Ciulin a plecat acasă cu trofeul iUmor și premiul de 20.000 de euro. Finala iUmor, lider de audienţă la nivelul tuturor targeturilor

Vasluianul Virgil Ciulin a câștigat cel de-al unsprezecelea sezon iUmor cu un număr de stand-up care a iscat discuții la masa juraților şi a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro. Finala iUmor s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor. Și serialul iMai mult umor a condus clasamentul audienţelor, pe toate segmentele de public.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, finala iUmor, difuzată aseară la Antena în intervalul 19:57 – 00:54 s-a impus ca lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani cu o audiență medie de 7 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 6.4 puncte de rating și 22.4% cotă de piață. Şi la nivel urban, iUmor a fost prima opţiune a telespectatorilor cu 6.5 puncte de rating şi 18.2% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV cu 5.9 puncte de rating şi 16.4% cota de piaţă. Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul întregii tări, unde iUmor a înregistrat 6.7 puncte de rating şi 17.9%cota de piaţă, urmat de Pro TV cu 6.5 puncte de rating şi 17.4% cota de piaţă. În minutul de aur, 22.01, aproape 1.7 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1.

Și serialul iMai mult umor difuzat a fost în topul preferințelor telespectatorilor, pe toate segmentele de public. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de cu o audiență medie de 3.4 puncte de rating și 24.7% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 2.9 puncte de rating și 21.2 cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivel urban şi national.

Ieri seară în finala iUmor, Virgil Ciulin, concurentul din Vaslui despre care Mihai Bendeac a declarat că îi este fan, i-a făcut pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo să dezbată intrarea sa la votul publicului. „Ai o imaginație bună, dar nu ai găsit soluția de a colecta și organiza informația încât să o returnezi bine!”, a declarat Cheloo. La polul opus acestor percepții și idei ale colegului de pupitru se află Mihai Bendeac și Delia. ”Ai demonstrat că poți să devii un stand-uper foarte bun”, i-a transmis Mihai Bendeac concurentului. Delia a încercat să intre în profunzimea numărului analizând o altă perspectivă: ”Doar un tip atât de empatic și sensibil poate forța nota atât de mult încât să nu aibă remușcări. Ai fost foarte bun în seara asta!”. Cu toate că în primă instanță Cheloo a dat dislike argumentând: „Acest număr intră în categoria nereușite de succes!”, Mihai Bendeac a sărit în apărarea concurentului motivandu-și opinia și votul: „Stând pe acest scaun trebuie să văd potențial, iar aici este vorba despre el. În acest context ai greșit. Te rog schimbă-ți votul!”. Discuției dintre cei doi jurați i s-a alăturat și Delia care a ajutat la clarificarea situațieii. Votul a fost reluat și Virgil Ciulin a primit toate cele 3 like-uri, trecând astfel la votul publicului. Lui i s-au alăturat Kiara Firan, Stevo Joslin și Zamfir Silaghi toți primind toate voturile celor trei jurați. Publicul a fost cel care a decis prin SMS

câștigătorul sezonului 11 iUmor. Seara trectă, Virgil Ciulin a fost cel care a câștigat încrederea celor de acasă și a plecat acasă cu trofeul emisiunii și premiul de 20.00 de euro.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 26 decembrie 2021

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata