VIP Business Voyage si Saloanele Magic au servicii turistice de elită la tarife preferențiale

VIP Business Voyage anunță un nou parteneriat, cu un brand consacrat în domeniul înfrumusețării. Astfel, Saloanele Magic se alătură unei liste sonore de clienți care au apelat deja la servicii turistice de calitate, în interes personal sau de serviciu, ce vin la pachet cu multe alte facilități.
După 27 de ani de activitate, VIP Business Voyage se reinventează încontinuu, actualizandu-se și prin intermediul unei echipe tinere, coordonate de profesioniști cu experiență dovedită în turism. Compania promovează permanent o politică de management sănătos al călătoriilor, pentru firmele cu un număr mare de angajați, așa cum este și Magic Salon. În comunitatea Magic, acest parteneriat aduce, în mod evident, plus valoare. Având o paletă de angajați foarte diverși, cu înclinații artistice, managementul este deja focalizat pe acțiuni ce aduc beneficii de creștere personală și entertainment echipei, așadar, colaborarea cu VIP Business Voyage este o adiție interesantă la lista de oferte pentru angajați. În viitor, prețurile preferențiale și vacanțele personalizate vor fi accesibile la scară largă întregii baze de clienți Magic Salon.
Politica VIP Business Voyage cu privire la angajații Magic este aceea de a le oferi tarife preferențiale reduse cu minimum 15% față de prețurile de listă, precum și alte facilități în condițiile negociate de companie. Gândindu-se mereu și la familiile angajaților, tarifele preferențiale se extind pentru familiile și prietenii acestora. Printre alte beneficii atractive se numără: free upgrade cazare de la camere standard la superioare, free early check in și free late check out, asigurări medicale gratuite, asistență turistică permanentă și programe speciale de vacanțe personalizate, cu plata în rate și tarife mult mai mici decât cele uzuale în piață.
Noul parteneriat VIP Business Voyage X Magic Salon nu se oprește aici, agenția de turism anunțând că va oferi suport și în organizarea tombolei anuale Magic America. Evenimentul aflat deja la a treia ediție, mult așteptata tombolă va închide anul 2021 în stil mare, recompensând un client Magic cu o excursie complet gratuită de 7 zile în America, alături de alte două persoane. www.vipvoyage.ro si “ Vacante MAGICE doar cu VIP Business Voyage “

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata