VIDEO: MARK STAM despre pauza de 2 ani – „Pandemia m-a lovit din plin!”

Artistul complet Mark Stam revine în forță, după doi ani de pauză, cu un nou hit, „Flori”, în colaborare cu Adda. Invitat în matinalul București FM, Mark a povestit despre cum a arătat viața lui în ultimii doi ani și ce surprize le pregătește fanilor.

„Au fost doi ani de pauză. Nu credeam că o să mă atingă pandemia, dar într-un final am simțit-o din plin. Toți cred că am făcut asta în mod special, că nu am mai vrut să fiu în vizorul oamenilor, dar asta s-a întâmplat natural. A apărut și o anxietate legată de anumite lucruri care țin de supraviețuire, trebuie să exiști și a trebuit să găsesc soluții. Am sunat un prieten și am făcut muzică în tot timpul ăsta, pentru alți artiști”, ne povestește Mark despre ultimii doi ani din viața sa.

„Am avut nevoie de timp ca să înfrunt demonii ăia interiori. Aveam toată aparatura, dar dacă sufletul e epuizat și nu ai energia aia, nici nu iese”, povestește Mark despre activitatea sa din timpul pandemiei.

Chiar dacă timp de doi ani Mark Stam nu a mai lansat nicio piesă, vocea, ritmul și mai ales sensibilitatea sa rămân inconfundabile.

Mark Stem în matinalul București FM! – YouTube

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata