VIDEO: Denis de la The Motans a povestit despre planurile lui la Bucuresti FM

„STESUN”, o creație muzicală semnată de The Motans și Killa Fonic, o piesă care vorbește despre acel moment în care dragostea ajunge să prevaleze orice sentiment, este ultima creație muzicală lansată de cei doi.

Denis Roabeș a vorbit la Bucuresti FM despre povestea din spatele melodiei și planurile sale de viitor.

„E o piesă pe care ne-am distrat, care a curs de la sine. Schița inițială a piesei am scris-o rapid cu Alex Cotoi, după care a auzit-o și Killa și i-a plăcut. Am făcut schița în 10-15 minute, am vrut să fie o piesă pe care oamenii se simt bine, se detașează”, ne-a spus Denis în „Bună dimineața, București!”.

„Lucrez acum la cel de-al patrulea album, care o să fie mai unitar ca stil. O să mă întorc puțin la rădăcini, ca stare, o să încerc să redau acel lucru special din piesele de la începuturi. Am deja câteva melodii adunate, deci lucrez la asta.

Am adăugat niște piese, lucrăm acum să închegăm un show, să-l reface puțin, ca să sune un pic mai modern. Cred că într-o lună sau două o să reușim acest lucru!”, povestește Denis Roabeș.

The Mottans
The Mottans

„Îmi place cânt te transformi, tu ca artist, dintr-un emițător într-un receptor al energiei divine, cosmice. Te transformi, practic, într-o conductă de energie și lași toate lucrurile astea frumoase, idei, gânduri, să treacă prin tine”, povestește Denis despre procesul lui de creație.

Fanii din București îi pot vedea pe The Motans pe 12 mai, în concert la Hard Rock Café.

The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Debutând în 2016 cu piesa „Versus”, artistul a ajuns repede la inima publicului, prin hit-uri precum „Weekend”, „Poem”, „Jackpot”, „August” sau „Înainte să ne fi născut”.

Lansările sale ocupă constant top-urile radio, primele sale două albume, „My Gorgeous Drama Queen (2018)” și „My Rhythm & Soul (2020)” s-au vândut în mii de exemplare fizice, iar cel de-al treilea, lansat în 2022, „Great Expectations”, este în plină ascensiune.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata