Vesti importante pentru concurenti la Survivor Romania: ”Ultimul joc de Imunitate inainte de saptamana finalei”

Nouăsprezece. Este săptămâna cu numărul 19 în competiție pentru cei șase concurenți rămași în joc. Carmen, Alexandra C, Andrei, Alexandra P, Ștefania și Dan dau zi de zi totul pentru a-și asigura, pas cu pas, locul în finala din 24 mai. Până atunci, fiecare probă și joc îi trece prin stări extrem de diverse și le demonstrează că-și pot găsi forța pentru a face orice. Survivor România continuă și astăzi, de la 21:30.

După ce în ultima vreme a demonstrat că are o forță în creștere, Andrei Krișan a fost erou și aseară în jocul pentru Recompensă. După ce a aflat că ar putea câștiga o excursie în Columbia, concurentul a continuat forma fizică excelentă și și-a eliminat pe rând colegii din joc. La final, l-a întâlnit chiar pe Dan, reușind să-i fure acestuia și ultima viață. ”În sufletul meu mă foarte bucur”, a admis el fericit. Fără să stea pe gânduri, le-a ales pe Carmen și Ștefania pentru o experiență de neuitat.

”Am ajuns într-un aeroport, am fost mega entuziasmat”, a recunoscut Krișan încântat că are ocazia să treacă prin această poveste incredibilă. ”Nu-mi vine să cred că trăiesc asta la Survivor”, a mai adăugat Ștefania.

Singurul care a fost realmente dezamăgit de faptul că a pierdut acest joc a fost Dan Ursa, chiar cel care a mers până la finalul probei. Acesta a recunoscut că era un vis al lui să ajungă în Columbia și că s-ar fi bucurat la maximum de recompensă.

Distracția se va încheia rapid, căci cei șase vor reveni pe traseu pentru o nouă provocare. Daniel Pavel le va da vestea cea mare: este ”ultimul joc de Imunitate înainte de săptămâna finalei”. Așa că victoria va fi capitală pentru persoana care o va obține. ”Dacă nu câștig colanul, o să intru la nominalizare”, va spune una dintre concurente. Despre cine este vorba și dacă așa va fi, rămâne de văzut.

Jocul nu va fi ultimul pas al serii, ci Consiliul de Nominalizare. Cine va fi votat și va ajunge la decizia celor de acasă? Care vor fi concurenții siguri pe calificarea în ultima săptămână din show? Aflăm curând!

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV, o nouă ediție din show-ul Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata