Veronica Trandafir si Andrei Niculae comenteaza LIVE Premiile Grammy! Luni, 6 februarie, de la ora 2:00, pe VOYO!

Cea de-a 65-a gală a Premiilor Grammy va fi difuzată LIVE pe VOYO, luni, 6 februarie, de la ora 2:00. Evenimentul muzical în cadrul căruia se premiază cei mai buni artiști ai planetei va fi comentat, în România, de Veronica Trandafir și Andrei Niculae.

 

Doi dintre cei mai iubiți oameni de radio din România vor fi LIVE, în noaptea de duminică spre luni, pe VOYO, și vor comenta gala celui mai relevant eveniment muzical din lume: Premiile Grammy. Andrei Niculae și Veronica Trandafir, matinalii Virgin Radio, așteaptă cu nerăbdare show-ul în care Adele, Beyonce, Bonnie Raitt, Harry Styles, Lizoo și Taylor Swift se vor lupta pentru a pune mâna pe trofeele mult râvnite.

 

”Sunt îndrăgostită iremediabil de muzică încă de când eram mică, iar asta m-a făcut să inventez tot felul de motive pentru părinți ca să pot să fiu în fața televizorului în noaptea decernării premiilor. De mai bine de un deceniu, nu-mi mai spune nimeni “de ce nu dormi la ora asta?” și mă bucur tare că duminică seara voi putea spune: “nu dorm, pentru că am fost invitați să comentăm Gala Premiilor mele preferate – Grammy 2023. Suntem gata să mutăm ora la care luăm micul dejun pentru o zi, să fim inspirați de tot spectacolul și să trăim momente de neuitat!”, a spus Veronica Trandafir.

 

”Este o onoare și o bucurie imensă să fim gazdele din România a celor mai importante premii muzicale din toată lume. Gala Grammy nu înseamnă doar decernarea premiilor și speech-urile câștigătorilor. Aceasta înseamnă un spectacol care scrie, în fiecare an, o nouă pagină de istorie a muzicii. Este locul unde cei mai mari artiști ai lumii se întâlnesc și sunt aclamați pentru arta lor, de care ne bucurăm în fiecare zi și noi. Aici este locul unde creativitatea se transmite chiar și prin micul ecran, iar muzica se întâlnește cu moda, de multe ori tendințele în ambele fiind dictate după o încheiere de gală. În stilul caracteristic al speech-urilor artiștilor, atât eu cât și Veronica vrem să mulțumim oamenilor frumoși de la VOYO pentru invitație și vă așteptăm să trăim împreună Gala Premiilor Grammy 2023!”, a declarat Andrei Niculae.

 

Cine vor fi artiștii care vor face spectacol în cea mai importantă noapte a industriei muzicale din lume, dar și cine va pleca acasă cu trofeele Academiei de Înregistrări vedem luni, 6 februarie, de la ora 2:00, pe VOYO.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata