Vedetele se pregatesc sa mearga la Conacul Baciului, prima băcănie cu gusturi cu tradiție din Buzău

Ultimii doi ani ne-au arătat cât de importantă este sănătatea noastră și a celor dragi, dar și stilul de viață echilibrat, care ne face mai puternici în fața îmbolnăvirilor.

De la debutul pandemiei, din ce în ce mai mulți români au mizat, pe cât posibil, pe hrană naturală, sănătoasă, din producții locale, certificate ecologic, pentru un aport de nutrienți echilibrat, care să sporească imunitatea.

În această perioadă imprevizibilă din punct de vedere economic, ne bucurăm să anunțăm inaugurarea, pe piața locală din Buzău, a primei băcănii cu gusturi cu tradiție, Conacul Baciului.

Inaugurarea magazinului, localizat în incita centrului comercial Aurora Shopping Mall, va avea loc vineri, 15 octombrie a.c., de la ora 17:30, în prezența mai multor autorități locale, personalități și jurnaliști de la cele mai importante publicații centrale de profil.

bunatati-de-la-buzau
bunatati-de-la-buzau

Ioan Stroie: “Am pornit în acest business, împreună cu fratele meu, Vasile Stroie, în urmă cu 10 ani, însă abia anul trecut, unul dintre cei mai grei de până acum, ne-am hotărât să ducem afacerea la următorul nivel. Am cântărit mult, am analizat mult riscurile, mai ales că era anul în care micile afaceri au început să-și reducă activitatea sau chiar să se închidă. Suntem încrezători că împreună cu clienții care apreciază calitatea și pun preț pe mâncare sănătoasă vom reuși să ne extindem și să fim mai aproape de românii care susțin micii producători.”

Vasile Stroie: “Vă așteptăm cu drag să treceți, cu încredere, pragul băcăniei noastre din Buzău, să degustați din specialitățile care fac diferența la oricare masă, ajutând, în același timp, și micii producători care abia mai fac față actualei crize. Suntem dornici să vă încântăm cu delicatesele noastre pregătite cu suflet.”

Pate-curcan
Pate-curcan

Conacul Baciului comercializează peste 200 de preparate tradiționale, realizate după rețete vechi, bazate pe ingrediente curate, fără adaosuri, în condiții de strictă igienă, în spații amenajate cu materiale de înaltă calitate. Produsele noastre sunt furnizate de mici producători din

Mărginimea Sibiului, o regiune etnografică cu un caracter unic în România, bogată în tradiția creșterii ovinelor și vitelor, în aerul montan curat de la poalele Munților Sibiului.

Pentru că grija pentru respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare este esențială pentru noi, am lansat și magazinul online, www.conaculbaciului.ro, ușor de accesat și prietenos în acțiunile de navigare printre produsele noastre, astfel încât să venim în întâmpinarea clienților noștri rapid și ușor.

Vă invităm să încercați gusturile cu tradiție de la Conacul Baciului, vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 17:30, în incinta Aurora Shopping Mall, din Buzău, alături și de fondatorii acestui brand românesc, Ioan și Vasile Stroie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata