Vedetele au revenit din nou la Cinema la avampremiera filmului „Cruella”

“Cruella”, noul film de live-action marca Disney, ne poartă în trecutul Cruellei de Vil pentru a ne arăta cine era ea și cum a ajuns cea mai stilată răufăcătoare din istoria cinematografiei.

andra gogan si iulian lemnaru
andra gogan si iulian lemnaru

Avanpremiera filmului „Cruella” a reunit la Cinema City peste 200 de invitați care au redescoperit experiența cinematografică premium. Produs de Disney, „Cruella” este o adaptare live-action inspirată din celebra carte “101 Dalmaţiei”, rolurile principale sunt jucate de Emma Stone și Emma Thompson și regia este semnată de Craig Gillespie.

fetele lui Bartos
fetele lui Bartos

Cum ajunge o tânără și talentată fashionistă spaima a ”101 Dalmațieni”? Află răspunsul din 4 iunie. “Cruella” este distribuit în România de Forum Film România și biletele s-au pus deja în vânzare.

daniel si marina nitoiu
daniel si marina nitoiu

Asa cum ati putut citi mai sus au fost peste 200 de invitati din vedete din mediul online, solisti, actori, vedete de televiziune si lista poate continua la nesfarsit. Pritre acestia ii amintim pe Corina Caragea, Daniel si Marina Nitoiu, Andra si Razvan Gogan, Iulian Lemnaru,

virgil godeanu
virgil godeanu

Virgil Godeanu, Ioana Ginghina cu fiica ei, sotia lui Pavel Bartos si cele trei fete ale lor, Ornela Pasare, Mimi, Cristina Almasan, Maria Andreea Virlan, Tily Niculae, Jazzy Jo, Cristina Siscanu, Alex Ghidus, Diana Bulimar, Nicolai Tand cu familia, Iulia Ionescu, Lorena si multe alte vedete din mediul online,

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata