Vasele WC suspendate – De ce reprezintă acestea combinația perfectă dintre utilitate și eleganță?

În epoca modernă, un vas WC suspendat este acel model care combină designul, funcționalitatea și ușurința de întreținere.

 

Dar mai exact, ce este un vas WC suspendat? Este un sistem instalat pe perete. Vasul este suspendat deasupra podelei datorită unui cadru de susținere ascuns în perete. Cadrul susține și rezervorul care se va găsi tot în spatele peretelui. Tot ceea ce veți vedea din acest întreg sistem sunt vasul propriu-zis și clapeta de acționare care activează rezervorul.

 

Și acum, iată 4 avantaje ale vaselor WC suspendate pe perete! Dacă te vor convinge, și cu siguranță o vor face, poți comanda vase wc   de calitate de la GQS German Quality!

Aspectul practic al vaselor WC suspendate pe perete

În primul rând, unul dintre avantajele pe care ar trebui să le cunoașteți este instalarea eficientă. Puteți adapta înălțimea vasului WC suspendat în funcție de nevoile dumneavoastră. Bineînțeles, în cazul unei persoane cu mobilitate redusă, adaptarea înălțimii vasului este un real avantaj. În acest fel, veți putea evita riscul de cădere și veți spori confortul. În cele din urmă, un vas WC suspendat este foarte ușor de instalat.

Economisirea spațiului

Pe lângă caracterul său practic, faptul că nu are o bază pe podea economisește spațiu și facilitează întreținerea.

 

De asemenea, este foarte eficient dacă aveți o baie mică, deoarece va face ca încăperea să pară mai mare. În plus, există o mulțime de vase WC compacte disponibile, care se potrivesc perfect și într-o baie de serviciu și nu ocupă mult spațiu.

Design-ul vasului WC suspendat

Vasul WC suspendat pe perete este, fără îndoială, cel mai modern model actual. Rezervorul său încorporat, formele sale curate și diversitatea în ceea ce privește culorile și modelele îi explică farmecul.

 

În plus, latura estetică a acestui vas se datorează parțial faptului că partea sa funcțională este încastrată și, prin urmare, nu este vizibilă. Doar vasul de și clapeta de acționare a apei sunt vizibile, ceea ce conferă un aspect foarte modern băii dumneavoastră.

 

Bineînțeles, datorită liniilor sale fine și aerisite, cel mai mare avantaj al WC-ului suspendat este designul său. De asemenea, nu va trebui să vă faceți griji că veți renunța la stabilitate pentru design, deoarece acestea suportă câteva sute de kilograme.

Întreținerea vaselor WC suspendate

Având în vedere că vasul este suspendat deasupra podelei, acestea sunt foarte ușor de curățat. Veți putea să curățați podeaua fără probleme și nu vor rămâne locuri ascunse. Mai exact, nu are colțuri greu accesibile unde se poate aduna praful și murdăria.

 

Multe mărci depun toate eforturile pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare. Vasul WC suspendat Villeroy and Boch de la GQS German Quality poate veni, de exemplu, cu tehnologia DirectFlush – este o funcție de spălare ce asigură o distribuție eficientă a apei în întregul vas pentru igiena maximă a suprafeței, iar datorită bordurii fluxul de apă este unul precis, fără stropire. Multe mărci de pe germanquality.ro produc, de asemenea, vase WC suspendate Rimless (fără margini), ceea ce înseamnă mai puține spații de acumulare a bacteriilor.

 

Întreținerea rezervorului ascuns este rareori necesară și, odată instalat corect, nu necesită retușuri. Cu toate acestea, dacă este necesară întreținerea, rezervorul poate fi accesat prin clapeta de acționare. Așadar, nu vă faceți griji cu privire la necesitatea de a sparge întregul perete pentru a rezolva o problemă.

 

Cu toate că poate părea doar un simplu obiect de uz casnic, un vas WC suspendat reprezintă o combinație ingenioasă între funcționalitate, estetică și ușurință în întreținere. De la economisirea spațiului în băi mici până la designul modern și igiena îmbunătățită, aceste vase redefinesc standardele în domeniul obiectelor sanitare!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata