Valeria Stoica lanseaza “Gravity”, o piesa care incheie un capitol din viata artistei

Valeria Stoica, artista de muzica indie-pop, originara din Republica Moldova, care a fascinat lumea artistica prin prezentele ei boeme din clipuri si concerte si a carei muzica este difuzata de radiouri online din toata Europa, lanseaza “Gravity”, o piesa prin care artista isi descrie lumea si despre care iubitorii de muzica spun deja ca este “o bijuterie muzicală și cinematografică”. “Gravity” este una dintre piesele de pe primul album al artistei, “I don’t like roses”, pe care il va lansa curand.

“Prin “Gravity”, vreau sa-ti fac cunoștința cu lumea mea, care e tare frumoasa. La simtirea ei prind curaj, iubesc, lupt, dar totuși uneori simt ca e prea mult si recunosc ca mi-e frica, insa ajung sa ma accept asa cum sunt, cu tot cu neputințele mele. Am scris Gravity cu 5 ani in urma, era prima piesa compusă de mine pe care am cantat-o cuiva si m-am si îndrăgostit. Acum are un rol la fel de important, pentru ca incheie un capitol din viata mea. Piesa asta vorbește despre mine, despre lumea mea, despre iubire, acceptare si totodata despre schimbari si decizii. M-am schimbat mult intre timp, dar piesa asta ramane universala ca mesaj pentru mine”, marturiseste artista care a primit reactii impresionante si diverse de la oamenii care i-au ascultat piesa. 

valeria stoica
valeria stoica

“Fata care ma plimba peste tot cu muzica ei”, asa cum a fost descrisa Valeria Stoica intr-o cronica personala, s-a intors de multe ori la “Gravity” in anii care au trecut de cand a compus-o, insa decizia ei a fost sa o lanseze asa cum era la inceput: “Este foarte raw piesa, ca productie, dar si ca inregistrare. Mi-am dorit mult sa o las asa, sa se simta neindemanarea de acum 5 ani, pentru ca asta o face si mai autentica. Voiam sa dea impresia ca o cant acum live pentru fiecare din cei care o asculta”, povesteste Valeria Stoica despre piesa lansata sub labelul Uninvited Artists a carei muzica si versuri le-a scris impreuna cu Anastazia Lazarencu, Vladimir Coman Popescu si Andrei Arteni si al carei clip este semnat de regizorul Nicu Dragan.

“Gravity” a adus un plus de emotie atunci cand a aparut public, pentru ca Valeria a decis sa o lanseze pe 22 mai, fix de ziua tatalui ei pe care il considera o inspiratie permanenta, dar si cel mai bun prieten.

Uninvited Artists este o comunitate de artiști independenți și un label care acopera o nisa muzicala de la electro si pop punk pana la jazz si indie rock din Romania. Pe langa Valeria Stoica, printre artistii Uninvited se mai numara si Deja Who, Ana Bancescu, Tobi Ibitoye, Paul Damixie, Are You Anywhere sau August Day.

Mai multe despre artista Valeria Stoica pe canalele ei oficiale:

https://www.youtube.com/channel/UCbFl7AM5AoB7qYh1qpI3lAg

https://www.facebook.com/valeria.stoica/?epa=SEARCH_BOX

https://www.instagram.com/valeriastoicamusic/?hl=en

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata