Va vine sa credeti ca Jesica Alba din “Fantastic 4″ face 41 de ani?

Născută în Pomona, California, pe 28 aprilie 1981, Jessica Alba a luat cursuri de actorie de la 12 ani, devenind o actriță precoce, jucând roluri diverse. Debutând în 1993 cu Camp Nowhere, a jucat mai târziu în reclame, în filme de televiziune (serialul „The Secret World of Alex Mack” 1994), „Flipper” (1995), „Venus Rising” (1995), și talkshow-uri „The Dini Petty Show”.

Primul rol ce a facut-o remarcata a fost in serialul Dark Angel (2000). De atunci cariera sa a cunoscut o ascensiune ametitoare, fiind distribuita in roluri principale, alaturi de nume celebre, in productii precum: The Sleeping Dictionary (2003), Honey (2003), Sin City (2005), Fantastic Four (2005) si Into the Blue (2005).

Tatăl ei are origini mexicane, iar mama franceze și daneze. Numită de revista People unul dintre cei mai frumoși 50 de oameni ai planetei. Nominalizată la Razzie Awards ca cea mai proastă actriță pentru interpretarea din Fantastic Four (2005) și Into the Blue. Playboy a numit-o una dintre cele mai sexy 25 de celebrități care au apărut pe coperta revistei. E bună prietenă cu Eva Longoria Parker, Eva Mendes și Kate Hudson.

Alba a fost logodita din 2001 pana in 2003 cu Michael Weatherly (Logan din Dark Angel). Ea a declarat ca e atrasa de barbatii in varsta. Morgan Freeman, Sean Connery, Robert Redford, Michael Caine sunt doar cativa la care Jessica Alba viseaza. A avut relatie cu producatorul Cash Warren cu care s-a intalnit pe platourile de filmare de la Fantastic Four.

Alba si Warren s-au căsătorit în Los Angeles, luni , 19 mai 2008. La 7 iunie, 2008, Alba a dat naștere la o fetiță, Honor Marie Warren, la spitalul Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, California. Primele poze cu Honor Marie a apărut în OK! Revista, care a plătit o suma de $ 1.5 milioane pentru ele. Alba mai are doi copii: Heaven si Hayes.

Si ei sunt sarbatoriti azi:

Penelope Cruz din „Piratii din Caraibe”, Teodor Corban din „Mangalita” si „Ai nostri”, Trica Hristu din „Profu”,Dave Porter din “CSI”, Alejandro Ibarra din “Peregrina”, Kari Wurer din “CSI: Miami”, Nancy Lee Grahn din “Santa Barbara”, “Port Charles”, “BH 90210”, “Al 7 lea cer” si “Melrose Place” si Jorge Garcia din “Lost” si “Becker”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata