Unde ieșim de Dragobete

Unde ieșim de Dragobete? este întrebarea de pe buzele multor cupluri aflate în pană de idei. Dacă sunteți români adevărați și vreți să petreceți împreună sărbătoarea națională a iubirii, iată câteva activități plăcute cu care v-ați putea ocupa timpul:

Târg de Dragobete

Muzeul Național al Satului din București vă așteaptă până pe 24 februarie să sărbătoriți românește în cadrul proiectului cultural ,,Anotimpuri la Muzeul Satului: Primăvara. Sărbătorile tinereții”. Găsiți aici o expoziție de fotografie (,,Dragobetele sărută fetele”), puteți participa la ,,concursul de pupături românești” (cuplurile sunt fotografiate în fața caselor din cadrul muzeului, apoi se votează pe rețelele de socializare), puteți lega de crengile unui copac bilețele cu dorințele voastre în ceea ce privește iubirea, iar Dragobete vi le va îndeplini!

Concerte

Îți plac băieții de la Direcția 5? Dacă da, Berăria H din București te așteaptă la un superconcert pe 24 februarie, la ora 20. Biletul costă 30 de lei și se poate achiziționa atât online, cât și la intrare (dacă mai rămân!). Cel mai bine ar fi să vi le cumpărați de pe net, pentru a nu risca o surpriză neplăcută la sosirea în local.

Dacă ți-ar plăcea mai degrabă să mergi la un concert Moebius, Control Club din București vă invită la ,,Preludiu de Dragobete”. Evenimentul are loc pe 24 februarie, la ora 9 seara, iar intrarea este liberă!

Mergeți undeva cu trenul!

Dacă ai plănuit o miniexcursie de o zi-două împreună cu persoana iubită (la munte sau la mare), avem vești bune: CFR Călători oferă pe 24 februarie DOUĂ BILETE LA PREȚ DE UNUL pentru destinațiile Brașov și Constanța! Timpul nu e tocmai favorabil pentru plajă, așa că o vizită la munte ar putea fi perfectă pentru voi doi!

Party de Dragobete

Liga Studenților Electroniști organizează o petrecere tematică de Dragobete, pe 26 februarie, la cantina LEU. Organizatorii promit că vom fi înconjurați de Cupidoni și zâne bune, iar DJ-ul va face o atmosferă de poveste. Dacă ai chef de dans și voie bună, acest party e pentru tine și partenerul tău!

 

Foto: shutterstock.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata