in ,

Un produs, două utilizări – punem pariu că nu ştiai asta!

Există produse de beauty cu utilizări multiple, cea principală, pentru care au fost create, şi altele la care nici nu te-ai fi gândit! Noi am identificat şapte astfel de produse. Şi pentru că nu vrem să ne crezi pe cuvânt, ci să te convingi singură, ai dovada aici!

1. MASCARA

Ce ştii tu că face: colorează genele

Un pic de mascara îţi poate transforma genele şi ochii, iar tu sigur ai observat deja asta! Genele devin instant mai lungi, cu mai mult volum şi se curbează, iar ochii tăi capătă parcă mai multă culoare. Efectul magic pe care îl are mascara asupra genelor este amplificat de faptul că există rimel specializat, mai exact creat pentru a rezolva o anumită problemă a genelor: prea scurte, prea rare şi subţiri, orientate în jos etc. Iar dacă vrei ca mascara ta să rezolve toate aceste probleme, alege una multiefect.

Ce mai poate face: conturează ochii

Dacă pleci în vacanţă şi ai uitat să iei cu tine tuşul sau dermatograful, e bine să ştii că mascara poate înlocui cu succes tuşul lichid, eyeliner-ul cariocă şi dermatograful. Cu ajutorul unei pensule subţiri, poţi să foloseşti mascara pe post de contur pentru pleoape. Astfel, rimelul este un produs 2în1 care ne ajută să ne punem ochii în evidenţă în mod eficient. Acest lucru, desigur, nu este valabil doar pentru mascara neagră.

2. BALSAMUL DE PĂR

Ce ştii tu că face: descurcă părul
În lupta împotriva părului încâlcit, balsamul este cel mai bun aliat. El hrăneşte părul, îl lasă fin ca mătasea şi uşor de pieptănat.

Ce mai poate face: Ajută la ras

Probabil nu ştiai că balsamul de păr este un competitor de temut pentru spuma de ras. La fel ca aceasta, el ajută la îndepărtarea părului nedorit.

3. ULEIUL DE PIELE PENTRU BEBELUŞI

Ce ştii tu că face: catifelează pielea

Poţi folosi uleiul de corp pentru bebeluşi pe post de loţiune de corp pentru tine. Aplică-l imediat după duş, pentru o hidratare maximă.

Ce mai poate face: îndepărtează machiajul

Sigur nu te-ai gândit că, dacă rămâi fără demachiant, şi ai la îndemână ulei de corp pentru bebeluşi, îl poţi folosi pentru a îndepărta machiajul.

4. CREMA DE GĂLBENELE

Ce ştii tu că face: vindecă rănile ușoare

Unguentul pe bază de gălbenele ajută pielea să se regenereze şi înmoaie zonele uscate cum sunt coatele, genunchii sau călcâiele.

Ce mai poate face: Repară vârfurile

Dacă balsamul tău de păr s-a terminat, dar găseşti în casă un unguent de gălbenele, trebuie să ştii că îl poţi folosi. El lasă părul la fel de fin ca balsamul.  

5. DERMATOGRAFUL ALB

Ce ştii tu că face: dă impresia de ochi mari
Creionul dermatograf alb este bun pentru conturul pleoapelor inferioare ale ochilor. Astfel, ei vor părea mai mari şi mai luminoşi. 

Ce mai poate face: fixează fardul

Dermatograful poate fi folosit ca bază pentru fard. El are o textură moale şi uşor lipicioasă, iar aceasta face ca fardul să adere foarte bine pe pleoape.

6. FIXATIVUL DE PĂR

Ce ştii tu că face: fixează părul

Vânt, soare, ploaie – poţi obţine coafura perfectă şi o poţi menţine, indiferent de vreme, cu ajutorul fixativului de păr. Există grade diferite de fixare, astfel încât să alegi ce i se potriveşte cel mai bine părului tău pentru o coafură rezistentă.

Ce mai poate face: Aranjează sprâncenele

Pentru ca sprâncenele tale să nu mai fie răvăşite, trebuie să pulverizezi puţin fixativ pe degete şi apoi să le aşezi. Firele rebele ale sprâncenele vor deveni cuminţi şi ordonate datorită fixativului. Nu te îngrijora, fixativul ne afectează sprâncenele! 

7. LOŢIUNEA DE CORP

Ce ştii tu că face: îngrijește pielea
Pentru a avea o piele fină, frumoasă şi îngrijită, este necesar să foloseşti o loţiune de corp cel puţin o dată pe săptămână. Poţi alege arome şi texturi diferite, existând şi varianta pentru pielea foarte uscată.

Ce mai poate face: te scapă de petele de ojă

Dacă ţi se întâmplă să te murdăreşti deseori pe marginea degetelor atunci când te dai cu lac de unghii, poţi rezolva foarte simplu această problemă! Trebuie doar să aplici înainte puţină loţiune de corp în jurul unghiei.

 

Foto: Shutterstock

Articol preluat din numărul 13 al revistei Super BRAVO Girl!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De ce prietenii tăi nu au încredere în tine

Îți este rușine? Ce să faci ca să scapi de ea?