Un prinț din Austria, cucerit de brand-ul creat de Clara Popescu!

Prințul de Bayer Luitpol s-a declarat încântat de berea marca Kahlenberg creată de Clara Popescu. Aristocratul din Austria a lăutat activitatea cunoscutei antreprenoare de origine română, care își desfășoară activitatea sub egida brandului Kahlenbergpe care l-a creat chiar aceasta.

Mă bucur că Prințului Luitpol îi place toată munca mea realizată sub marca Kahlenberg. Îi sunt recunoscătoare că ne apreciază clubul, apă și berea cu același nume, dar și Cupa Kahlenberg”,a declarat Clara Popescu, care deține mai multe echipe de fotbal.

Și-a serbat ziua la un restaurant cu tradiție din Grinzing

De ziua ei de naștere,Clara Popescu a petrecut două zile la rând, în compania unor prieteni. Petrecerile de ziua Clarei au avut loc în cadrul unui restaurant du tradiție din Viena, Figlmüller, 19 Bezirk. De altfel, cartierul Grinzing, în care și-a invitat antreprenoarea prietenii, este oaza de relaxare a vienezilor și locul cel mai indicat dacă vrei să mănânci bine în Viena și să încerci bucătăria tradițională.

De ziua mea a fost frumos. Am sărbătorit timp de două zile. Am fost în Grinzing Viena, în 19 Bezirk cu câțiva prieteni la Figlmuller, un restaurant de tradiție”, mai spune femeia de afaceri Clara Popescu.

creat Internațional Friendship League Sports Association

În 2004, IFL Internațional Friendship League Sports Association a fost fondată de Clară Mihaela Popescu la Viena, Austria. Scopul său este de a promova spiritul de prietenie și de respect reciproc între oamenii din întreaga lume, de a promova cooperarea pașnică în sport, cultură și afaceri internaționale și de a obține o mai bună înțelegere reciprocă globală. Din 2005, IFL a organizat Freundschaftscup Friendship Cup: o competiție de fotbal pentru echipe de club din întreaga lume.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata