Un nou contract pentru talentata solista Paula Seling

Binecunoscuta interpretă de muzică uşoară, Paula Seling, una dintre cele mai apreciate voci româneşti ale momentului, este alegerea reprezentanţilor „Hotel of Ice Bâlea lac”, pentru a fi imaginea obiectivului din sezonul 2022 – 2023.
Zilele trecute, în decorul hibernal autentic de la Bâlea Lac, băimăreanca tocmai a filmat scene pentru un nou videoclip, iar  cu acest prilej, a aflat mai multe detalii despre proiectul turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac”, dar a şi putut asista la primele pregătiri pentru începerea lucrărilor de edificare a faimosului hotel.
În calitate de reprezentant al „Hotel of Ice”, Paula Seling va promova obiectivul din clădirea glaciară a lacului Bâlea, cu prilejul apariţiei în diverse emisiuni de radio şi televiziune, prin intermediul articolelor din presa scrisă sau la evenimentele publice la care va participa, va coordona activităţi şi proiecte găzduite de Hotelul de Gheaţă, va participa la evenimente organizate de sponsorii şi colaboratorii proiectului etc.
Actriţa Maia Morgenstern, fostul fotbalist Helmut Duckadam, realizatoarea şi prezentatoarea de emisiuni tv Dana Săvuică, muzicianul Ovidiu Lipan (Țăndărică), formația rock Krypton, actriţa şi cântăreaţa Roxana Nemeș, balerina Francesca Baciu, violonista Alexandra Violin, modelul Bianca Drăghiciu, dar și artiști internaționali, precum Jean-Claude Van Damme, dar și ambasadori ai mai multor țări de pe mapamod au promovat, la ediţiile anterioare, Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac.
În acest sezon, la Bâlea Lac se construieşte cel de-al şaisprezecelea Hotel de Gheaţă, unicul obiectiv de acest fel din partea de sud – est a Europei. Tema acestui sezon al Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac” este Europa, fiecare cameră urmând a purta numele unei importante capitale europene. De asemenea, decoraţiunile interioare vor fi realizate după simboluri întâlnite în capitalele bătrânului continent.
Alegerea Paulei Seling, ca imagine a Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac, nu este chiar întâmplătoare, având în vedere şi tema proiectului din acest sezon. În anul 2010, împreună cu solistul Ovi, cântăreaţa din Baia Mare a reprezentat România la Eurovision Song Contest, cel mai important concurs muzical organizat în Europa, unde au obţinut locul 3, cea mai importantă poziţie ocupată de ţara noastră la această competiţie.
Recent, Paula Seling a lansat „Mândru cer senin”, piesă adresată românului optimist, cu un videoclip plin de veselie.
Artista va începe și turneul „Colindăm, colindăm”, ce va ține din data de 5 decembrie până pe 23 decembrie, un turneu în care își va colinda și încânta publicul din toată țara.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata