Un actor celebru a renunțat la carieră pentru o femeie cu 29 ani mai tânără!

Un actor în vârstă de 49 de ani și-a dat demisia, pentru a putea trăi liniștit în relația lui litigioasă pe care a început-o în urmă cu trei ani, alături de o femeie cu 29 de ani mai tânără decât el. Bărbatul a devenit defensiv în fața criticilor aduse.

Actorul Michael Hoch, în vârstă de 49 de ani și-a cunoscut marea iubire, pe Sarah Schoop, în anul 2016, într-un teatru, când ea avea doar 17 ani.

Fata, din Wuppertal, Germania, se ocupa cu servirea de băuturi la teatru când l-a întâlnit pe Michael Hoch, care era în pregătiri pentru un spectacol. În acea zi, cei doi s-au „ciocnit” unul de altul. Actorul a dezvăluit că a fost atras de timiditatea și de zâmbetul ei. Mai apoi, s-a hotărât să o contacteze pe platforma de socializare Facebook.

La început, Sarah Schoop, acum în vârstă de 20 de ani, nu a dorit să îi accepte invitația la o întâlnire, din cauza diferenței prea mari de vârstă, de 29 de ani. Doar că, după o lună în care au vorbit în mediul online, cei doi s-au hotărât să înceapă o relație, pentru că „atracția dintre ei era prea puternică”, susține antena1.ro

Relația celor doi a stârnit reacții defavorabile din partea mai multor oameni, iar actorul a dezvăluit că a fost chiar atacat pe stradă, din cauză că a fost văzut ținându-se de mână cu iubita sa.

Michael Hoch și-a dat demisia de la locul lui de muncă, pentru că șeful lui nu era de acord cu relația sa cu Sarah Schoop, care încă lucrează în teatrul respectiv

Cei doi iubăreți au mai declarat că și acum, după trei ani de relație se luptă cu momente în care oamenii îi privesc cu dispreț. Îndrăgostiții încearcă pe cât de mult posibil să ignore gura lumii și să petreacă timp alături de cupluri asemănătoare, cu aceeași diferență mare de vârstă.

„Tot ceea ce contează este ce îți spune inima și ca ambii parteneri să fie fericiți”, a declarat Michael Hoch, precizând că el și iubita lui trăiesc clipa și își doresc să adopte un câine.

 

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: mediadrumworld.com, metro.co.uk

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata