Ultimele batalii la Survivor Romania se vad de luni pana miercuri, de la 21:30, pe PRO TV si, in avans, pe VOYO !

Au trecut peste patru luni de la momentul în care membrii a două triburi au acceptat cea mai mare provocare a vieții lor – participarea la unul dintre cele mai dure show-uri din lume. Sezonul i-a pus față în față cu jocuri care le-au testat limitele și cu lipsuri care le-au arătat că nu există imposibilul în viață.

Cei mai puternici, cei care i-au convins pe telespectatori că pot mai mult și că merită să rămână în luptă, au ajuns în etapa luptelor individuale. Survivor România este tot mai aproape de finala care va arăta cine va câștiga titlul în acest sezon.

Până la ultima confruntare au mai rămas câteva lupte individuale de dus, iar concurenții vor să dea totul pe traseu. Cei de acasă trăiesc alături de aceștia de trei ori pe săptămână și îi susțin în fiecare nouă provocare.

Începând de luni, cele trei ediții săptămânale Survivor România se vor vedea de la ora 21:30, imediat după ce telespectatorii se vor bucura de episoade ale celui mai iubit serial din România, Las Fierbinți, care se va vedea de luni până vineri, de la 20:30. Finala Survivor se va vedea începând cu ora 20:30, live, din Republica Dominicană.

Fie că este vorba despre jocul de Recompensă, Imunitate sau Comunicare, concurenții din tribul Taino demonstrează că sunt capabili să dea totul și să meargă până la final!

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV, noi ediții din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata