Ultima semifinala Romanii au talent are loc in aceasta seara! Lista finalistilor va fi completata in doar cateva ore

În urmă cu o săptămână, primii 12 semifinaliști ai sezonului au urcat pe scenă și au oferit prestații senzaționale care i-au făcut atât pe jurați, cât și pe cei prezenți în sală să aplaude în picioare. Astăzi, emoțiile ating din nou cote înalte pentru ceilalți concurenți care vor încerca să le demonstreze celor de acasă că merită calificarea în marea finală, de săptămâna viitoare.

În doar câteva ore, dintre cei 12 eroi ai serii, doar 5 se vor califica direct în marea finală de pe 27 mai. Apoi, la finalul ediției, cei patru jurați vor alege unul dintre cei care nu au fost votați de public și îi vor oferi un wild card. Acesta va completa tabloul marei finale care va cuprinde 11 concurenți.

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

De la 20:30 pe scenă vor urca ultimii semifinaliști ai sezonului, iar aceștia sunt: Carina Veghiu, Denisia Sănduleac, Eduard Dragu, Garry Cozma, Katrinel Prisacaru, Marco Cristoferi, Olya & Valera, Ramadhani Brothers, Sandip Brahamin, Sara Piliego, Ștefan Popescu și Taheira Sașa.

Câștigătoarea de acum doi ani a show-ului, Ana Maria Mărgean și finalista din acest an a America’s got talent: All Stars revine pe scena care a făcut-o cunoscută cu un moment special. ”Este o mare bucurie să revin pe scena Românii au talent în calitate de invitat special pentru ultima semifinală. Am fost și sunt un mare fan al acestei emisiuni, parcursul meu a făcut să fiu câștigătoarea sezonului 11, să fiu apoi invitată tot în calitate de concurent la AGT:AllStars… iar acum să revin pe aceeași scenă unde a început magia cu doi ani în urmă, este minunat, cumva mă simt ca acasă! Trăiesc aceleași emoții și aștept cu nerăbdare și revederea cu jurații, mai ales cu Andra”, declară Ana Maria.

Ediția Românii au talent din această seară poate fi urmărită live pe PRO TV și VOYO!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata