Uddi pregătește o nouă colaborare alături de Sayra. Află despre ce este vorba!

După un an de restricții, viața începe ușor, ușor să prindă culoare. Artiștii creează în continuare muzică de calitate, piese noi sunt scrise și înregistrate pentru a ajunge cât mai repede la admiratori, iar videoclipurile incendiare ocupă topurile emisiunilor muzicale. Sayra, frumoasa artistă care s-a făcut remarcată cu piesa ,,Tu”, ce poartă semnătura studiourilor DeMoga Music, este un exemplu de evoluție profesională. Anul trecut, în decembrie, a lansat un cover după colindul ,,Colindăm, colindăm iarna”, iar în ianuarie, bruneta le-a dezvăluit fanilor săi o nouă melodie: ,,Anonimi”. O piesă în limba italiană, de dragoste, inspirată din povești reale, cu accente împrumutate din suferință, dar și din sentimentele vindecătoare.

uddi si sayra
uddi si sayra

„Piesa ‘Anonimi’, un proiect în limba italiană, este o minunată poveste despre dragoste, despre cum lăsăm orgoliul la o parte și cum învățăm să ne cerem scuze atunci când greșim. Dacă tot ne încăpățânam și nu reușim să ne maturizăm ajungem doi străini. Când iubim cu adevărat, iertăm!”, scria artista pe o pagină de socializare. „Mă bucur că piesa a prins la public, care după atâtea lunii este dornic să asculte noutățile mele muzicale. Surprizele nu se opresc aici, deoarece am pregătit un proiect muzical în colaborare cu rapperul Uddi. Rămâne să vedeți despre ce e vorba cât de curând!”

sayra
sayra

Întrebată dacă s-a gândit vreodată să renunțe la muzică și să pornească pe un alt drum, artista a declarat: „Sincer nu, şi ştii de ce? Pentru că nu o fac pentru a obţine ceva, ci doar pentru că îmi place enorm de mult să cânt, să mă exprim liber prin versuri şi să simt vibraţia fiecărui om care îmi ascultă muzica. Este modul meu prin care ajung în inimile oamenilor.”

Sayra are 21 de ani și este studentă la Facultatea de Design Vestimentar din Marbella, Spania. Și-a dorit să se exprime prin artă încă de la o vârstă fragedă, iar acum cochetează cu ambele laturi artistice: muzica și designul vestimentar. Pe lângă faptul că Sayra are o voce minunată, ea a trecut și la statutul de compozitor. Știați că piesa „Tu” a fost compusă chiar de aceasta în colaborare cu Ștefan Ioniță și Antonia Stancu? Artista își dorește cât mai multe colaborări și ca muzica ei să ajungă la sufletele oamenilor. Sayra este un nume despre care vom auzi de acum încolo, o voce fermecătoare ce posedă o frumusețe ispititoare, având origini italiene.

Urmărește-o pe Sayra pe platformele de socializare pentru a fi la zi cu noutățile: · https://www.instagram.com/sayraofficial · https://www.facebook.com/Sayra-1684715678443318 · https://www.youtube.com/channel/UCtiE6IN-ooDehEYvCp4JSpg

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata