Twocolors face echipă cu Safri Duo și Chris de Serandy pentru “Cynical”

Twocolors face echipă cu Safri Duo și Chris de Serandy pentru “Cynical“. Duo-ul berlinez twocolors se pregătește pentru încă un impact global cu o reimaginare magnetică a hitului din anii 2000 al lui Safri Duo, „Played-A-Live (The Bongo Song)”.

Fidel spiritului originalului, twocolors a colaborat strâns cu Safri Duo pentru a păstra cu atenție ritmurile de bongo care au făcut din „Played-A-Live” o senzație globală. La scurt timp după ce melodia energică începe, sunt adăugate voci captivante, ridicând piesa la un alt nivel. Piesa se construiește până la o melodie extrem de groovy și este completată cu câteva acorduri instrumentale care se împletesc perfect cu vocea. Duo-ul a încorporat straturi suplimentare de ritmuri electronice, rezultând o interpretare proaspătă și revigorantă a capodoperei Safri Duo din 2001.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/CynicalPR

“Pentru „Cynical”, am avut șansa să lucrăm cu Safri Duo – eroii noștri din copilărie. Am vrut să combinăm sunetul de la sfârșitul anilor 90 cu al nostru pentru a crea ceva atemporal. “
Această colaborare este un vis devenit realitate cu două duo-uri din generații diferite care se unesc pentru a exprima dragostea profundă pentru muzica dance electronică.

twocolors a remixat cântece pentru vedete globale precum Imagine Dragons, Black Eyed Peas, Shakira, Rammstein, Jessie J, Gregory Porter, Lost Frequencies și multe altele. Reelaborarea lor a clasicului „Lovefool” al lui Cardigan a generat peste 3,8 miliarde de stream-uri pe DSP-urile globale, Următoarele lor single-uri „Bloodstream”, „Passion”, „Break Up”, „Feel It 2”, „Heavy Metal Love” și „Gravity” au adunat peste 130 de milioane de stream-uri combinate numai pe Spotify.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata