Trupa Graffiti lansează o surprinzătoare piesă de Crăciun, „HO HO HO”

Puștii de la trupa Graffiti vor sa fie cei mai tari colindători de anul acesta, lansând în premieră „HO HO HO”. Este un altfel de colind, cu un altfel de tablou al sărbătorilor de iarnă, din care nu lipsește  gașcă de prieteni reunită cu ocazia petrecerii „Secret Santa” de anul acesta. A fost distracție mare, punctul culminant fiind atins chiar în timpul filmărilor videoclipului. Îi vom vedea pe toți în elementul lor, regizorul și realizatorul producției video, de la Mayo Concept, dorind să îi surprindă în ipostaze cât mai reale, fără un scenariu elaborat în prealabil. Decorul este spectaculos, gazda evenimentului transformându-și casa într-o sală de spectacol tematică, ce reproduce în amănunt căldura căminului în perioada sărbătorilor de iarna, atunci când toți membrii familiei se reunesc. Compoziția muzicală este de senzație și ne activează din primele secunde cu tema energică, interpretată de pachetul de suflători, din care fac parte Aylin și Ayann Mihalache, colaboratorii trupei pentru acest proiect. Balansul piesei este modern, secția ritmică fiind susținută de toboșarul Tudy Bica (13 ani) și basistul Mihnea Lupu (15 ani). Piesa este îmbogățită cu pasaje muzicale în care se simte sound-ul de clubbing, dar și chitara pop rock redată cu feeling de chitaristul Robert Drăghici (14 ani). Vocea trupei este Theea, care, la cei 11 ani, ne uimește cu vocea ei puternică și siguranța pe care o are în interpretare. Pentru compoziție, managerul și fondatorul trupei, Marius Draghici, a ales să colaboreze cu echipa de producție de la Silver Label, alături de care a realizat în calitate de compozitor alte câteva hit-uri, printre care și Lora-Puișor sau Cafea-TRUP. Din echipă fac parte Silviu Dumitrașcu (compozitor, producător muzical) care si-a pus semnătura pe piese precum Memories – Nicole Cherry sau Le-am spus și fetelor – Lidia Buble feat. Amira, și soții Vlad-Andrei (producător muzical) și Laura Mihaela Suman (compozitor, textier).
Trupa Graffiti nu a împlinit încă un an de la înființare, în formulă de start fiind Theea și Robert care se cunosc de la 5 ani, fiind membrii ai Corului Bravissimo, alături de care au concertat pe cele mai mari scene din România, alături de Smiley, Horia Brenciu, Feli, Orchestra Metropolitană București condusă de maestrul Daniel Jinga, Grupul vocal Song etc.
Pentru început, au lansat pe YouTube câteva piese cover, chitară și voce, urmând ca în vara acestui an sa li se alăture Mihnea la bas și Tudy la tobe. Rapid, au reușit să construiască un show pe care l-au prezentat într-o serie de concerte. În prezent trupa lucrează în studio pentru primul lor album ce speră să fie finalizat în 2023.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata