Trucuri pentru un Crăciun reuşit – Idei de cadouri pentru cei dragi

Fie că este vorba de persoanele care te-au supărat sau de oamenii care îţi sunt dragi, îți arătăm cadoul perfect pentru fiecare!

Pentru fratele tău

Fraţii pot fi uneori obositori şi din acest motiv parcă am prefera să nu le cumpărăm nimic de Crăciun. Dar totuşi această pacoste mică îţi este dragă! Alege-i un cadou mic, dar drăguţ, înfăşoară-l în multe ziare, apoi pune-l în cutii de carton din ce în ce mai mari, astfel încât să obţii un pachet imens. Faptul că i-ai luat cadou îi va demonstra că ţii la el, însă în acelaşi timp te vei putea distra pe seama reacţiei lui.

Pentru bunica

Dacă ar fi existat o medalie pentru cea mai bună bunică din lume, A TA ar fi câştigat-o!
De ce? Ea te primește tot timpul cu braţele deschise, te răsfaţă şi îţi strecoară bănuţi în buzunar. Cu alte cuvinte, ea merită un cadou grozav! Îţi arătăm cum poți face rost de el. Dăruieşte-i un voucher pentru a petrece o zi cu tine. Începe prin a-i pregăti un mic dejun apetisant, apoi propune-i să faceți o plimbare sau o excursie de o zi împreună. Bunicile au o experienţă bogată şi ne place să ne petrecem timpul cu ele!

Pentru vecina ta

Ea este persoana care ştie tot timpul cine intră sau iese din apartamentul tău. Este cea care află prima fiecare bucurie sau supărare din viaţa ta. Care ar fi cadoul potrivit pentru ea? Nimic mai simplu! Dăruieşte-i un periscop simpatic. Cu ajutorul lui va putea spiona şi afla mult mai uşor ce se întâmplă în viaţa vecinilor ei. În plus, poate va înțelege şi ideea ascunsă pe care vrei să o transmiţi cu acest cadou.

Pentru prietena ta

Voi râdeţi împreună, plângeţi împreună. Vorbim aici, desigur, despre cea mai bună prietenă a ta. Pregăteşte-i un joc amuzant de memorie. Primul pas este să cauţi poze cu voi două împreună. Ia o bucată de carton, acoper-o cu hârtie de împachetat cadouri, iar apoi taie cartonul în pătrate egale. Lipeşte jumătate dintr-o poză pe o bucată de carton, iar cealaltă jumătate pe o altă bucată. Jocul constă în potrivirea pătratelor. Împachetează-i frumos cadoul, punând toate pozele într-o cutie drăguţă!

Pentru profesoara ta

Care ar fi cadoul potrivit pentru cea mai exigentă profesoară din şcoală? Chiar dacă nu eşti o elevă linguşitoare, anul acesta dăruieşte-i un cadou! Îl poţi oferi împreună cu colegii tăi. Tincturile naturiste sau cea-iurile terapeutice sunt o idee drăguţă de cadou și o vor ajuta să se relaxeze după un semestru obositor. Nu uita să-l împachetezi cât mai frumos şi să scrii o felicitare pe care să desenezi cât mai multe smiley-uri!

Pentru populara clasei

Există această persoană şi la tine în clasă? Este vorba de Miss popularitate, care crede că este cea mai cool şi care se aşteaptă să primească un cadou din partea voastră. Pe al tău cu siguranţă nu îl va uita! Cumpără bomboane colorate dulci, iar apoi alege unele foarte acre. Pune-le pe toate într-o punguliţă colorată şi serveşte-ţi colega. Probabilitatea ca ea să aleagă o bomboană „bună” este destul de mare. Dacă nu a avut acest „noroc“, fii darnică şi oferă-i întreaga pungă!

Articol preluat din numărul 26 al revistei Super BRAVO Girl!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata