in

Trucuri de frumuseţe pe care NU AR TREBUI să le încerci acasă

Cât de bine e să facem improvizaţii când în joc este frumuseţea noastră, a fetelor? Nu prea bine… Mai jos, argumentele:

Măştile cu scorţişoară

O vloggeriţă din Franţa a postat un filmuleţ în care recomanda o mască pentru faţă, care avea la bază banană, ciocolată şi scorţişoară. Mai multe fete au aplicat-o şi au trimis comentarii că s-au trezit cu senzaţie de arsură pe faţă. Concluzia? Lăsaţi scorţişoara în capucino, prăjituri sau îngheţată! În nici un caz pe faţă.

Folosirea obiectelor cu vârf ascuţit pe post de eyeliner

Pielea ochilor este foarte fragilă, prin urmare, dacă ţi s-a terminat eyeliner-ul, foloseşte creion dermatograf sau un simplu fard, nu face improvizaţii inutile. Există riscul să te răneşti sau să atingi pupila cu vârful respectiv.

Fixarea machiajului cu… fixativ de păr!

Fetelor, fixativul de păr este pentru păr, gândiţi-vă aşa: compoziţia unui fir de păr nu este aceeaşi cu textura tenului sau a ochilor (zonele în care ajunge fixativul de păr în cazul extrem în care îl folosiţi pentru faţă). Sau citiţi mai bine “ingredientele” şi vedeţi apoi dacă ochii voştri vor să primească aşa ceva!

Măşti pe bază de lămâie pentru punctele negre

Lămâia este foarte acidă, prin urmare, nu scoate punctele negre, le irită doar. Dacă vreţi să scăpaţi de punctele negre, iată o reţetă: staţi cu faţa în aburi de ceai de muşeţel 10 minute, pentru a se deschide porii, scoateţi apoi punctele negre folosindu-vă de discuri demachiante (atenţie! mâinile trebuie să fie super curate), ştergeţi-vă apoi cu ceai de muşeţel, care este un bun cicatrizant. Pielea îşi revine încet, nu mai interveniţi în nici un fel asupra ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 trucuri ca să nu mori de frig iarna asta

5 trucuri ca să îţi iubeşti corpul