Totul e la limita in urmatorul episod VLAD! Lupta dintre Vlad si Iordache se lasa cu victime!

Totul e la limită iar tensiunea atinge cote maxime în seara aceasta, în serialul VLAD. Vom vedea o luptă pe viață și pe moarte între Vlad, aliații săi și Iordache și oamenii lui. Micky va fi pusă față în față cu Carla, care alături de Iordache a prins-o și a torturat-o în trecut, iar acum vom vedea cum se desfășoară confruntarea dintre cele două. Această luptă încrâncenată și spectaculoasă dintre cele două tabere se lasă cu victime: „Am omorât un om! Nu tu l-ai omorât!” Cine va avea de suferit în urma acestei confruntări aflăm în seara aceasta de la 20:30, la PRO TV.

adrian nartea - vlad & bebe cotimaniz - cezar
adrian nartea – vlad & bebe cotimaniz – cezar

Disputele dintre Vlad și Cezar ating un punct critic, iar diseară vedem o confruntare dură între cei doi. „Recunoștința e pasăre rară și nu ești nici primul, nici ultimul care scuipă în strachina din care a înfulecat”, îi reproșează Cezar lui Vlad. Își vor încheia socotelile cei doi și vor merge pe drumuri diferite?

Tot în seara aceasta vedem ce se întâmplă cu Iulia, fiica lui Cezar: ajunge cu bine înapoi la părinții săi? Și cum vor reacționa aceștia când vor afla că fiica lor a fost între timp ascunsă de către Vlad?

În această toamnă, în serialul VLAD, vedem confruntări spectaculoase, noi personaje care vor influența cursul acțiunii, dar și noi alianțe și idile care vor duce povestea răzbunării în locuri neașteptate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata