Totul despre copertinele retractabile: ce trebuie să știi despre ele?

Ai nevoie de un sistem de acoperire modern pentru terasa de acasă, pentru a te bucura astfel de clipe plăcute alături de cei dragi, indiferent dacă afară plouă sau soarele este foarte puternic?

Investind în copertine retractabile, faci o alegere excelentă, întrucât este vorba despre obiecte practice, care se montează ușor și a căror durată de viață este una sporită. Descoperă, însă, mai multe detalii din rândurile de mai jos!

Copertine retractabile – ce sunt și unde le poți folosi?

Despre copertinele retractabile este bine să știi că sunt alternative excelente acoperișurilor fixe, care îți permit să te bucuri de terasa ta după bunul plac, în funcție de condițiile meteo. Mai mult, poți folosi astfel de obiecte indiferent dacă ai terasa lipită de casă ori într-un spațiu independent, în curte.

De regulă, copertinele sunt realizate din materiale textile rezistente, pe care le poți întinde exact atât ai nevoie și sunt montate pe schele din aluminiu cu o durată de viață sporită.

De ce merită să investești într-o copertină retratabilă?

Lista de avantaje de care te bucuri atunci când optezi pentru o copertină retractabilă este una destul de generoasă. Printre cele mai importante beneficii, pe care să le iei în considerare se numără următoarele:

  • umbrire și protecție împotriva soarelui – datorită copertinei te protejezi foarte bine de razele puternice ale soarelui, menținând astfel pe terasă o temperatură suportabilă;
  • protecție împotriva intemperiilor – copertina te protejează inclusiv de ploaie ori de alte tipuri de condiții meteo blânde, oferindu-ți posibilitatea de a utiliza spațiul exterior așa cum îți dorești;
  • flexibilitate – sistemul de acoperire este reglabil în ceea ce privește nivelul de umbrire. Astfel, poți retrage copertina de tot, dacă vremea este una plăcută sau o poți deschide parțial, dacă vrei să te ferești de razele soarelui;
  • estetică plăcută – întrucât ai la dispoziție o gamă foarte largă de modele din care poți alege, rămâne la latitudinea ta care este varianta ideală de copertină pentru tine. Mai exact, te poți orienta către o copertină uni din punct de vedere cromatic sau spre una care îmbină frumos mai multe nuanțe;
  • îți protejezi mobilierul de grădină – având în vedere că acoperișul retractabil îți acoperă și mobilierul de grădină, astfel îl protejează și te poți bucura de el mai multă vreme.

Montaj

Copertinele retractabile se montează foarte ușor, pe cadre metalice, asigurându-ți o durată de viață sporită. De preferat este să lași în seama unor experți partea de montaj, pentru a te asigura că acoperișul în care investești îți va oferi rezultatul scontat, indiferent dacă trebuie să ,,legi” copertina de casă sau dacă trebuie să o montezi undeva în curte, pe o fundație din beton.

Întreținere

În ceea ce privește partea de întreținere a copertinei, nu trebuie să depui un efort prea mare. De îndepărtarea prafului se ocupă ploaia, iar dacă îți dorești, la un moment dat poți îndepărta materialul, pentru a-l spăla.

Dimensiunile potrivite

Nu uita să măsori atent spațiul unde vrei să beneficiezi de o copertină retractabilă, pentru a putea comanda un model potrivit. În acest sens, este suficient să măsori lungimea și lățimea, pentru ca ulterior să comanzi copertina de care ai nevoie.

Soraltechnik.ro este partenerul tău de încredere, la care poți să apelezi atunci când vrei să îți îmbunătățești locuința. De exemplu, online poți să comanzi atât uși de exterior de calitate, cât și cea mai bună pergola bioclimatica, datorită căreia să te protejezi de intemperii în orice anotimp!

Date de contact:

Email: office@soraltechnik.ro

Telefon: 031 430 40 33

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata