Tot ce trebuie sa stii despre Expo Dubai 2020 – Pavilionul Emiratelor Arabe Unite este cool! Cum te duci in vizita?

Bravonet a avut ocazia de a merge la Expo Dubai 2020 si de a vizita cel mai tari pavilioane, a vizitat cele mai tari locuri si restaurante. Am fost fascinati de ceea ce am vazut si aflati in continuare ceea ce trebuie sa stiti si cum sa va acreditati la aacest loc special – Land of Dreamers.
The Land of Dreamers este tema centrală a Pavilionului Emiratelor Arabe Unite, care se străduiește să prezinte valorile care fac din Emirate un loc unic și o casă primitoare pentru vizitatori din peste 192 de naționalități printr-o colecție de povești inspiraționale.
Cine sunt visătorii care au facut lucrurile posibile?
Visătorii care fac sunt oameni care întruchipează spiritul Emiratelor Arabe Unite și duc mai departe moștenirea regretatului șeic Zayed bin Sultan Al Nahyan, fondatorul națiunii. The Dreamers Who Do sunt o reprezentare a ceea ce este astăzi Emiratele Arabe Unite și a ceea ce a fost întotdeauna; sunt o gamă eclectică de indivizi, care demonstrează un sentiment comun de ambiție și determinare și care simbolizează diferite aspecte ale trecutului, prezentului și viitorului EAU.

nisip in pavilion
nisip in pavilion

The Dreamers Who Do variază de la inovatori lideri în industrie, la minți creative și membri altruiști ai comunității deopotrivă. Prin povestirea poveștilor lor, ne propunem să inspirăm următoarea generație de visători din Emiratele Arabe Unite și din întreaga lume.
Care sunt obiectivele Pavilionului Emiratelor Arabe Unite?
• Spuneți povestea noastră culturală: creșterea sentimentului nostru colectiv de ambiție prin povestiri autentice, îmbrățișând moștenirea regretatului șeic Zayed ca „visătorul original”, generând o mai bună înțelegere a luptelor strămoșilor noștri, spunând povestea istoriei națiunii noastre și activând o energie demnă în Emiratele Arabe Unite și nu numai
• Aprofundați înțelegerea: promovați un sentiment de conexiune și de identitate comună la nivel intern și global, împărtășind povești autentice, umane și valorificând puterea vocilor locale de a spune acele povești, aprofundând astfel înțelegerea culturii și identității Emiratelor Arabe Unite.
• Invitați lumea să se implice: invitați lumea să ni se alăture în persoană sau virtual pentru a experimenta povestea noastră, a dezvolta înțelegere și a experimenta cultura înfloritoare și ospitalitatea caldă a EAU.
• Invitați lumea să co-creeze: găzduiți oportunități de co-creare cu părțile interesate de la Expo și pavilion, încurajați părțile interesate locale și globale să se conecteze și să colaboreze cu Emiratele Arabe Unite pentru a crea viitorul, printr-o combinație de inițiative sociale, diplomatice și filantropice.

cinematograful sf
cinematograful sf

Care sunt valorile care ghidează Pavilionul Emiratelor Arabe Unite?
• Ambiție + umanitate: ne străduim continuu pentru progres și investim constant în îmbunătățirea vieții altora
• Autenticitate + Deschidere: credința și obiceiurile noastre sunt fundația noastră și îi salutăm pe alții care împărtășesc respectul nostru pentru umanitate, indiferent dacă împărtășesc tradițiile noastre
• Optimism + Reziliență: Avem vise mari pentru viitor și ne angajăm să facem munca grea necesară pentru a le face realitate.
Care sunt ambițiile Pavilionului Emiratelor Arabe Unite?
• Creați experiențe de neuitat: oferind o experiență multifațetă, prima de acest fel, pentru a atinge inimile și mințile tuturor oaspeților noștri, atât în ​​interiorul, cât și în afara Pavilionului Emiratelor Arabe Unite.
• Îmbogățiți percepțiile globale: Aprofundați înțelegerea globală a societății, culturii și economiei EAU și a rolului constructiv pe care încearcă să-l joace în lume.
• Susțineți excelența operațională: permiteți livrarea uniformă și consecventă a experiențelor și poveștilor de înaltă calitate și conform mărcii pentru cât mai mulți oaspeți posibil pe parcursul Expo 2020 Dubai.

cinematogarful care se rdica
cinematogarful care se rdica

EXPERIENTA VIZITATORULUI
Cine sunt vizitatorii Pavilionului Emiratelor Arabe Unite?
Pavilionul Emiratelor Arabe Unite va primi o gamă diversă de vizitatori pe toată durata Expo 2020 Dubai, inclusiv, dar fără a se limita la: cetățeni și rezidenți, tineri, școlari, turiști, oameni determinați, lideri comunitari, șefi de stat și delegații internaționale.
Care este experiența vizitatorilor la Pavilionul Emiratelor Arabe Unite?
La Expo 2020 Dubai, Pavilionul Emiratelor Arabe Unite va prezenta o experiență multi-senzorială a vizitatorilor, care va spune povestea Emiratelor Arabe Unite, de la rădăcinile sale străvechi ca o răscruce de drumuri pentru oameni, bunuri și idei până la transformarea sa într-o națiune unificată care este acasă. oamenilor din peste 192 de țări.

pavilion sf
pavilion sf

Ce zone alcătuiesc experiența vizitatorilor Pavilionului Emiratelor Arabe Unite?
Experiența vizitatorului constă din următoarele zone, secvențiate pentru a crea o călătorie imersivă într-un singur sens:
• Oasis: O nouă introducere în cultura emirate
• Falaj: Un moment de conectare și anticipare
• Desert of Dreams: O călătorie multisenzorială printr-un peisaj în schimbare rapidă
• Generații: O sărbătoare a tradițiilor și a progresului colectiv
• Dreaming Together: Un film captivant despre valorile EAU
Care e timpul mediu de așteptare și timpul petrecut în fiecare zonă?
Întreaga experiență a vizitatorului durează aproximativ 60 de minute. Respectând cu strictețe regulile de siguranță COVID-19, fiecare zonă este reglementată cu o limită de timp pentru a menține fluxul de vizitatori.
Există locuri în Pavilionul Emiratelor Arabe Unite?
Există locuri publice disponibile în zona Oasis de sub aripile Pavilionului Emiratelor Arabe Unite. Toate locurile din Pavilionul Emiratelor Arabe Unite vor respecta restricțiile aplicabile COVID-19, inclusiv un spațiu de 2 metri între toate locurile.

pavilionul - EAU
pavilionul – EAU

Unde se află Pavilionul Emiratelor Arabe Unite?
Pavilionul Emiratelor Arabe Unite este situat imediat lângă Al Wasl Plaza, în districtul Mobility. Pavilionul Emiratelor Arabe Unite e situat la mai puțin de 200 de metri de Al Wasl Plaza, centrul Expo 2020 Dubai.
Toți vizitatorii trebuie să urmeze indicatoarele direcționale pentru parcare la intrarea la Expo 2020 Dubai. Autobuzele de transfer vor fi disponibile de la parcările desemnate până la porțile de intrare la Expo 2020 Dubai.
La ce oră se deschide și se închide Pavilionul Emiratelor Arabe Unite?
Pavilionul Emiratelor Arabe Unite este deschis zilnic de la 10:00 la 22:00, ultima intrare pentru oaspeți la 20:30. Pavilionul Emiratelor Arabe Unite întâmpină studenții din programul școlar al Expo, între orele 09:00 și 11:45, în timpul săptămânii. Aceste ore se aplică de la 1 octombrie 2021 până la 31 martie 2022.
Informatii suplimentare
Cine a proiectat Pavilionul Emiratelor Arabe Unite? Pavilionul Emiratelor Arabe Unite a fost proiectat de arhitectul de renume mondial Dr. Santiago Calatrava, care este cel mai bine cunoscut pentru podurile sale de pionierat susținute de stâlpi unici înclinați și gările, stadioanele și muzeele sale, printre multe alte creații ale sale.
Care sunt unele fapte arhitecturale ale arhitecturii Pavilionului Emiratelor Arabe Unite? Pavilionul se întinde pe o suprafață de 15.064 de metri pătrați, format din 3 etaje și are 28 de aripi mobile. Acesta a fost acreditat cu certificare LEED Platinum și este în conformitate cu reglementările și specificațiile Dubai Green Building.
Cum pot rezerva bilete la Pavilionul Emiratelor Arabe Unite? Vizitatorii pot cumpăra bilete pentru a vizita Expo 2020 Dubai și Pavilionul Emiratelor Arabe Unite, vizitând: www.expo2020dubai.com
Unde pot găsi mai multe informații despre Pavilionul EAU? Pentru informații suplimentare despre Pavilionul EAU, vă rugăm să vizitați: www.UAEPavilionExpo.com sau să vizitați platformele de socializare
Unde pot trimite cereri media? Vizitați Centrul Media al Pavilionului UAE vizitând: www.UAEPavilionExpo.com/XXX și completați formularul de solicitare media. Contactați Biroul Media al Pavilionului UAE prin e-mail: media@uaepavilionexpo.com
Cum aplic pentru acreditarea mass-media?
Acreditarea mass-media pentru a acoperi Pavilionul Emiratelor Arabe Unite este organizată prin Expo 2020 Dubai.
Pentru întrebări referitoare la serviciile media, vă rugăm să vizitați: https://www.expo2020dubai.com/en/news/media-services
Unde pot găsi mai multe informații despre Expo 2020 Dubai? Pentru informații suplimentare despre Expo 2020 Dubai, vă rugăm să vizitați: www.expo2020dubai.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata