in ,

Top 6 destinații ideale pentru camping

Iubitorii de natură și de aer liber aleg din ce în ce mai des să meargă cu cortul la camping. Din fericire, în România, există locuri de camping atât pentru persoanele care își doresc un loc mai retras, mai departe de lume, cât și pentru persoanele care își doresc puțin confort, acces la apă curentă și electricitate. Am pregătit așadar câteva locuri destinade campingului, pentru voi:

Camping Vama Veche

În Vama Veche regăsim mai multe opțiuni pentru camping, în funcție de dorințele și posibilitățile materiale ale fiecăruia. Există zone de camping direct pe plajă, acces la electricitate, apă curentă, duș și toalete. Însă, pe lângă toate acestea, există și varianta de camping cu cortul propriu în Vama Veche pe terenurile localnicilor care pun la dispoziție facilitățile regăsite de obicei în zonele de camping.

Camping Gura Portiței

Gura Portiței a devenit o localitate din ce în ce mai renumită în ultimii ani. Persoanele care își doresc liniște și peisaje de vis, care nu sunt schimbate în urma intervenirii omului, se pot bucura nestingheriți de o vacanță cu cortul, având posibilitatea de a campa la Gura Portiței. Oamenii pot avea parte de: apă curentă, toalete, dușuri, electricitate.

Camping Costinești

Costinești se numără printre localitățile cu cele mai multe zone de camping de la malul mării, iar prețurile nu sunt foarte mari. Asemeni și altor zone de camping de la mare, și cele din Costinești pot oferi facilități cum ar fi: apă curentă, toalete, dușuri sau electricitate.

Camping în Cheile Bicazului

Zona Cheile Bicazului – Lacul Roșu este cea mai potrivită dacă ești înnebunit/ă după munte și natură. Persoanele care își doresc să aibă parte de o vacanță cu cortul, pot apela la campingul din apropiere, la circa 4-5 kilometri de Lacul Roșu.

Camping în munții Bucegi

Pentru persoanele care sunt înnebunite după drumeții și peisaje de munte desprinse din poveste, există varianta de camping cu cortul în apropiere de renumitele Babe și Sfinx. Zona de camping Caraiman se numără printre cele mai cunoscute pentru iubitorii de natură și de munte.

Camping pe Valea Buzăului

Pe lângă toate aceste locuri de camping menționate anterior, foarte renumite, mai există în România și zone de camping de lux, unde te poți simți la fel de confortabil ca într-un hotel, însă în inima naturii, în cort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum te poți distra acasă cu prietenii

tostogan

Tostogan’S lansează „Mireasa”, o declarație de dragoste pe note muzicale