Top 5 sfaturi de beauty pe care trebuie să le respecți vara aceasta

Cu toate că vremea de afară nu este mereu de partea noastră, vara este deja aici, ceea ce înseamnă că tot ritualul nostru de înfrumusețare și îngrijire trebuie să suporte mici modificări. Nu radicale, dar este important să incluzi în rutina ta dar și să elimini anumiți pași.

Așadar, uite care sunt sfaturile pe care noi ți le-am propus și care îți vor fi un real ajutor în această vară:

1. Utilizează orice ar fi cremă cu factor de protecție solară

Crema cu factor de protecție solară este extrem de importantă și sub nici o formă nu ar trebui să lipsească din trusa ta de frumusețe, indiferent dacă este iarnă sau vară. Expunerea pe termen lung la razele solare pot avea efecte devastatoare asupra pielii tale, în special vara. Așadar, poți să previi semnele de îmbătrânire, te protejezi contra razelor UV, iar pielea ta va fi mai mult ca sigur mai fermă și strălucitoare. Aceasta trebuie utilizată și pe față, dar și pe restul zonelor expuse.

2. Utilizează farduri cremă pentru ochi

Dacă în cealaltă perioadă a anului utilizezi farduri mate, pentru acest sezon ar trebui să le încerci pe cele cremoase. Fardurile mate au nevoie și de aplicarea unei baze, lucru ce reprezintă încărcarea suplimentară a tenului tău. De altfel, fardurile cremoase, în special cele rezistente și la apă, pot fi aplicate fără grijă și vor rezista mai multă vreme. De asemenea, le poți utiliza și ca un blush sau iluminator în zilele în care îți dorești totuși să ai parte de un machiaj mai natural.

3. Folosește mereu balsamul pentru buze

Și buzele au nevoie de o îngrijire aparte în timpul verii. În afară de exfolierea acestora, este esențial și să le hidratezi și să nu uiți să aplici adesea un balsam de buze. Iar dacă cu toate acestea vrei ca buzele tale să aibă și puțină culoare, poți să încerci un balsam de buze colorat.

4. Nu uita de exfolierea pielii

Exfolierea este unul dintre cei mai importanți pași în ritualul fiecăreia dintre noi de beauty, atât iarna, cât și pe timp de vară. Cu ajutorul acestui pas, reușești să elimini celulele moarte de la suprafața pielii. Cu toate acestea, nu trebuie să exagerezi cu acest truc de beauty deoarece pielea ta poate căpăta o sensibilitate mare.

5. Consumă fructe și legume

Cel din urmă sfat este referitor la alimentație și anume faptul că aceasta trebuie să includă atât fructe cât și legume din belșug. Acestea îți vor oferi vitaminele și mineralele de care corpul tău are nevoie pentru a se păstra sănătos. Pepenele este minunat vara, mai ales cel roșu, pentru că este bogat în antioxidanți, iar grație conținutului mare de apă, acesta îți păstrează corpul hidratat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata