TOP 4 farse pe care să le faci colegilor!

Uneori nu strică să te amuzi pe seama altora, mai ales dacă persoanele respective știu de glumă. Iată ce le poți face colegilor pentru ca ziua de școală să treacă mai repede și mai amuzant:

Pasul 1: umple un pahar cu apă, acoperă-l cu palma și apoi întoarce-l. Demonstrază-le prietenilor că poți să menții în echilibru mâna fără să verși paharul. Pasul 2: Provoacă un coleg să facă același lucru cu AMBELE mâini. Așează-i în palme două pahare cu apă cu gura în jos și… poți pleca. Nu are cum să le răstoarne fără să verse apa sau să spargă paharele, așa că va trebui să aștepte ajutor din partea altcuiva!

O farsă tare pe care-o poți face în vestiar este să-i înlocuiești hainele cuiva cu unele mai mici. Trebuie să găsești articole vestimentare care arată la fel cu originalele, pentru ca victima să fie convinsă că-s ale ei. Dar hainele trebuie să fie cu câteva numere mai mici, suficient cât să nu încapă în ele și să nu înțeleagă ce s-a întâmplat!

Următoarea glumiță e ideală pentru toaleta școlii. Nu trebuie decât să acoperi parțial robinetul cu o bandă adezivă sau cu ceva asemănător, lăsând un spațiu în direcția celui care va folosi chiuveta. Când va da drumul la apă, jetul va țâșni fix pe el (asta dacă ai așezat cum trebuie banda)!

Hai să mai facem o farsă tot în toaletă! Ai nevoie de o imprimantă sau pur și simplu de foi și un pix. Ideea e să lipești pe toate ușile de la baie câte un afiș pe care scrie ,,DEFECT”. E interesant de văzut cum reacționează colegii care ,,fac pe ei”. Același avertisment merge lipit și pe ușa liftului, dacă școala ta are unul.

Dacă glumele astea nu-s de ajuns, poți oricând să înlocuiești săpunul lichid din baie cu sirop. Evident că siropul trebuie turnat în cutiuța de săpun, pentru ca victima să se prindă prea târziu!

 

Voi ce farse le faceți colegilor?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata