Top 4 cele mai frumoase și atractive plaje din Croația

Nimeni nu poate contesta vreodată frumuseațea aparte a peisajelor regăsite în Croația. Este o regiune foarte fragmentată ce are mai bine de 1000 de insule mici. Croația este considerată a fii raiul turiștilor ce își doresc o oază de relaxare, soare, mare și plajă. Nisipul ce se regăsește de-a lungul coastei Adriatice, apa limpede și temperaturile minunate te vor ajuta să uiți de probleme și să te reîncarci cu energie.

Plaja Zlatni Rat

Plaja Zlatni Rat

Insula Brac, regiunea unde se află plaja Zlatni Rat, reprezintă o destinație renumită de vacanță printre turiștii din întreaga Europă. Știută și sub denumirea de „Cornul de Aur”, plaja Zlatni Rat este mai mult ca sigur una dintre cele mai impresionante dintre toate aflate în zona respectivă. Plaja prezintă o formă neregulată ce se modifică grație vântului și valurilor. Împrejmuită de ape clare, turcoaz, plaja Zlatni Rat este o încântare a Europei.

Plaja Punta Rata

Plaja Punta Rata

Plaja Punta Rata este nemaipomenită pentru o vacanță în familie în care vrei să îi iei și pe cei mici cu tine. Grație condițiilor meteo minunate, plaja Punta Rata a primit titlul de „steag albastru” pentru calitatea apei, a serviciilor excepționale de curățenie dar și a managementului local. Plaja este împrejmuită de stânci și multă vegetație ce ajută la formarea unei atmosfere cât mai intime.

Plaja Paradisului

Așa cum sugerează și numele, plaja Paradisului, este fără doar și poate bucățică ruptă din rai. Priveliștile superbe care se înfățișează în fața ta imediat cum apari în zona plajei te vor face să te îndrăgostești iremediabil. Nisipul alb, neted și împletit superb cu valurile mării sunt cele mai minunate aspecte ale acestei plaje. Este indicat să vizitezi această plajă la începutul verii sau în luna septembrie, pentru că în mijlocul sezonului, zona este foarte aglomerată, fiind una dintre cele mai renumite destinații din Croația.

Plaja Telascica

Telascica poate fi regăsită pe cea mai întinsă insulă din arhipelagul Zadar, Dugi Otok. Turiștii care optează să își petreacă vacanța pe Dugi Otok nu se vor întoarce dezamăgiți. În afară de plajele grandioase, Dugi Otok acoperă un parc natural și un lac cu proprietăți terapeutice, care este și unul dintre cele mai mari puncte de atracție turistică. Dacă vrei să ai parte de o vacanță relaxantă, în care să te bucuri de plimbările de amiază prin natură cu timpul petrecut pe plajă, Telescica este cea mai bună opțiune pe care o puteai alege.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata