in

Top 3 remedii naturale împotriva răcelii

Răceala este foarte des întâlnită printre oamenii de toate vârstele. Aceasta este deranjantă și se datorează unei multitudini de factori, cum ar fi: slăbirea imunității, condițiile meteo nefavorabile, condiții de lucru, virusuri, etc. Oricare ar fi cauza acesteia, natura ne oferă și de această dată variante eficiente de tratament.

Uite care sunt cele mai întâlnite și eficiente 3 remedii naturiste contra răcelii:

1. Ceaiurile speciale de răceală

Există o multitudine de tipuri de ceai pe care le poți consuma pentru a te vindeca de răceală. În plus, poți realiza de unul singur combinații între anumite plante, care, odată mixate, ajută sistemul imunitar și ameliorează simptomele pe care le ai din cauza răcelii. A bea un ceai cald reprezintă cel mai folosit remediu și oamenii aleg de cele mai multe ori să bea un ceai, chiar dacă iau și medicamente în paralel. Ceaiurile cele mai eficiente pentru răceală sunt: mușețelul, muguri de brad, ceaiul de gălbenele, de mentă, sunătoare sau cel de lămâie, ghimbir sau usturoi.

O combinație eficientă contra simptomelor deranjante este cea de busuioc, ghimbir, miere și lămâie. Pentru a scăpa de microbi și pentru a curăța gâtul, ceaiul de mușețel sau de gălbenele sunt cele mai indicate. Ceaiul de mentă ajută la decongestionarea căilor nazale, iar sunătoarea este potrivită pentru tot sistemul gastric, ca să poată face față medicamentelor. Ei bine, toate aceste ceaiuri au proprietăți dezinfectante și conferă energie organismului.

2. Sucul de ridiche neagră

Acest remediu cunoscut de foarte mulți ani, este folosit grație eficienței sale contra răcelii. Atât bunicile, cât și părinții noștri cunosc efectele acestui sirop minunat. Ca să îl prepari, trebuie să tai ridichea neagră pe jumătate și să scobești o parte din ea. Acea parte scobită trebuie umplută cu zahăr și lăsată peste noapte la macerat. Lichidul format în interior reprezintă siropul ce trebuie consumat cu lingurițe mici, în cantități mici. Nu se bea decât pentru o singură zi, deoarece siropul devine toxic după a doua zi. Acest suc trebuie realizat din câte o ridiche neagră câteva zile la rând pentru a obține cele mai bune rezultate.

3. Usturoiul

Deja se cunoaște faptul că usturoiul reprezintă un super aliment ce este eficient pentru întreg organismul din nenumărate puncte de vedere. Acesta ucide orice microb sau bacterie și este deosebit pentru refacerea și repararea organismului. Atunci când este consumat în perioada răcelilor și virozelor, poți simți la scurt timp beneficiile. Usturoiul luptă contra oricărui microb pe care l-ai contactat și te va păstra sănătos. Acesta se poate consuma alături de alte alimente în stare naturală sau sub formă de mujdei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

inna are videoclip filmat in casa

Cel mai recent single al Innei ”Not My Baby” se aude la radiourile din Italia

Azi ai împlinit 18 ani, eşti în sfârşit majoră, ceea ce de altfel aşteptai de mult timp. Am trecut împreună prin etapele esenţiale ale creşterii tale şi temerile mele de „început de carieră” în profesia de părinți,mami si tati, s-au schimbat în speranţe. Speranţele mele sunt legate de sufletul tău frumos, luminos şi bun. Am să-ţi amintesc mereu singurul sfat, pe care şi eu l-am aplicat în viaţa mea şi a funcţionat, de la care pleacă toate cele câte îţi voi spune aici. “Să fii bună pentru ca să poti să fii fericită!” Eşti puternică, curajoasă, generoasă şi demnă de respect. Să nu uiţi asta! Îţi mulţumesc că m-ai ales pe mine să îţi fiu mamă! Zbor frumos şi lin, cu cer senin şi soare pe drumul vieţii ! Eşti pregătită să-ţi desfaci larg aripile şi să pleci în călătoria ta prin această lume. Fără teamă, zboară ! Te iubesc, copil vesel şi frumos! Va iubesc copilasii mei frumosi Bianca Mihaela Lixandru Antonio Pican

Interviu Bibi: „Iubesc sa combin in acelasi timp actoria si muzica”!