Toosii face echipă cu Khalid pentru remix-ul piesei “Favorite Song”

Toosii face echipă cu Khalid pentru remix-ul piesei “Favorite Song”. Vocile celor doi artiști se îmbină frumos, iar Khalid adaugă un vers emoționant, jurându-și sprijinul cuiva care dorește dragoste și pace.
„Favorite Song”, certificat cu aur de catre RIAA, este primul single al lui Toosii care se află în topurile Billboard Hot 100, în prezent pe locul 13*. Piesa a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Rap Streaming Songs, a intrat în topul 10 al Billboard’s Hot R&B/Hip-Hop Songs și se află în prezent în top 10 la radioul ritmic. Stream-urile globale combinate ale melodiei au depășit 112 milioane, în timp ce sunetul a fost prezent în peste trei milioane de creații globale TikTok, câștigând peste 28 de milioane de vizualizări combinate.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/FavoriteSongRemixPR
Născut Nau’Jour Lazier Grainger în Syracuse, NY, Toosii spune povești cinstite despre viața de stradă și dragostea pierdută, detaliând călătoria sa de la un copil pierdut înconjurat de tragedie la o senzație plină de promisiuni. Acum, cu sediul în Raleigh, NC, tânărul de 23 de ani a fost lăudat de Complex, Teen Vogue, Ebony și VIBE.
Khalid a acumulat la nivel global de peste 30 de miliarde de stream-uri. În 2017, și-a lansat albumul de debut nominalizat la GRAMMY®, American Teen. Al doilea proiect, Free Spirit, a debutat pe locul 1 în Billboard. El a colaborat cu unele dintre cele mai mari vedete ale muzicii, inclusiv single-urile sale numărul 1 „Love Lies” (cu Normani), „Eastside” (cu Halsey și Benny Blanco), precum și cu hituri cu artiștii Billie Eilish, Shawn Mendes, Marshmello și alții. Khalid va face un turneu în America de Nord cu Ed Sheeran în această vară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata