TJ Miles isi duce un fan intr-o vacanta traznita in Dalaman, Turcia

Fanii vedetei social media TJ Miles, participant timp de 18 săptămâni la emisiunea Survivor România 2022, sunt provocați să participe la concursul organizat de turoperatorul Paralela45 în luna august al cărui premiu este o vacanță all incluse în Dalaman, Turcia, alături de vedetă.

Vacanța din campania „Câștigă o vacanță Big Blană” este de o săptămână și se petrece la hotelul de cinci stele TUI BLUE Sensatori Fethiye, în regim ultra all inclusive. https://www.youtube.com/watch?v=9yBqJYzpH4c

La finalul concursului, care se desfășoară până pe 25 august, TJ Miles și Paralela45 vor alege câștigătorul din zece semi-finaliști care au completat corect chestionarul cu întrebări despre preferințele vedetei în materie de muzică, ceasuri, mașini, ori despre locul unde își petrece timpul în București, orașul unde s-a născut etc. Participanții sunt îndemnați să povestească „cea mai trăznită experiență de vacanță” și chiar să încarce fotografii ori filme cu aceasta. Câștigătorul marelui premiu poate să ia cu el pe cineva drag în vacanța petrecută alături de TJ Miles.

“Dalaman, unde se ajunge cu zbor charter de la București, e o zonă cu peisaje uimitoare cu munte, pădure și mare, cu hoteluri de cinci stele în regim all inclusive și cu servicii turistice premium, atât de îndrăgite de români. O facem cunoscută celor care nu știu despre ea prin ambasadorul nostru, TJ Miles, și a fanulului lui cel mai norocos, care se vor relaxa și se vor distra în Dalaman”, declară Ioana Burcea Sota, director de marketing Paralela45

“Giveaway-ul este una dintre surprizele promise comunității mele de multă vreme pentru acest an, care aproape este o realitate acum. Tot ce îi rog pe cei care își doresc să meargă în vacanță cu mine este să completeze quiz-ul, să povestească despre cea mai trăznită vacanță de până acum și, cu puțin noroc, alături de mine o să mai aibă una. Ne vom distra Big Blană în Dalaman!”, precizează TJ Miles

TJ Miles, pe numele real Tiberiu Iordache, este vedetă social media, cu sute de mii de urmăritori pe Instagram, Tik Tok și YouTube. S-a născut la Constanța și a locuit o bună perioadă din viață în Canada. Este unul dintre “Faimoșii” care au concurat în showul “Survivor România 2022” și cel care a lansat expresiile “Big Blană” și “wow, be careful”.

Zborul charter București – Dalaman care îi va duce în vacanța oferită de Paralela45 are loc în fiecare duminică până la finalul lunii septembrie și este destinat celor care își petrec vacanța în Dalaman, Fethiye, Marmaris ori Didim, zone atractive pentru tineret prin viața de noapte oferită și prețurile accesibile. În oferta Paralela45 sunt pachete de la 581 de euro/persoană pentru o vacanță de o săptămână la un hotel de cinci stele în regim all inclusive, cu toate taxele incluse. Se plătesc în două rate, 25% la înscriere și 75% cu 30 de zile înainte de plecare, dar se pot plăti și în maximum 12 rate, fără dobândă, cu cardurile disponibile prin parteneriatele Paralela45 cu șapte bănci comerciale.

De 32 de ani în domeniul turismului, Paralela45 este turoperator consacrat în organizarea de vacanțe pe zbor charter în Turcia (Antalya, Dalaman, Bodrum), insulele grecești, Spania, Italia, Egipt, Cipru de Nord și Cipru de Sud, Portugalia, dar și în destinații exotice, precum și de circuite pe toate continentele, vacanțe tailor made ori business travel. Rețeaua Paralela45 acoperă toată țara, prin agenții proprii ori în franciză, dar turoperatorul a dezvoltat în ultimii ani, prin investiții de sute de mii de euro, agenția online și toate canalele prin care comunică rapid cu clienții săi pentru informări și vânzarea de vacanțe: call center, site, whatsapp, rețelele sociale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata