Tily Niculae, gata să nască în plină pandemie: „Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese”

Vedeta în vârstă de 34 de ani stabilise în primă fază să nască prin cezariană cu doctorul care i-a supravegheat sarcina. În urmă cu o săptămână era plină de optimism și spera ca totul să decurgă normal:

„Voi naște la clinica unde lucrează doctorul meu, dar nu doresc să spun la ce spital. Copiii nu au nevoie de foarte multe lucruri. Am învățat asta de la sarcina cu Sofia (8 ani, primul ei copil – n.r.), când am cumpărat toate prostiile și a fost exemplul cel mai prost când a venit vorba despre cosumerismul excesiv’, a afirmat Tily Niculae pentru click.ro.

Cu toate acestea, planurile i-au fost perturbate de apariția noului virus, din cauza căruia mai multe spitale au fost nevoite să se închidă, printre care și maternitatea privată unde ar fi trebuit să îi dea viață copilului ei.

Tily Niculae: „„Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese

Tily Niculae este foarte îngrijorată în ceea ce privește situația actuală în lume, dar încearcă din răsputeri să se păstreze calmă pentru binele copiilor ei.

„Sofia vrea să descopere vaccinul pentru COVID-19, iar eu NU clachez. Între timp, eu trec de la plâns, la ras. M-a emoționat maxim un mesaj. De ieri și până azi nu am dormit. Am simțit într-un fel că lucrurile o iau razna. Pentru că oricât aș «urla» aici, nu am cum să opresc INCONȘTIENȚA unora. O gravidă a blocat și închis sistemul MEDLIFE. Nu vă zic când urma să nasc, că îmi cade părul din cap. Ca mine, alte mame. Ca noi, alți părinți, frați, surori-cadrele medicale. Care au fost expuse cu bună știință. Nu am cum și nu voi uita vocea medicului de azi de dimineață. Aș putea spune că sunt în pom. Dar eu zic – încă rămân în echilibru. Pentru că, în acest moment, doar această opțiune o AM!: #RĂDUCU, SĂ ȘTII CĂ SUNTEM BINE! Ascultă de mami că E BINE! Nu avem sigur nici spital, nici medic. Dar tu ține-te bine de mine că ești în siguranță!’, a povestit ea pe rețelele de socializare.

„Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese. Al treilea trimestru este cel mai dificil din punct de vedere fizic și emoțional. Deprivarea de somn și insomniile m-au terminat!

În loc să fie cu ‘yey pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până când o să îl țin în brațe pe iubitul nostru mic, ce fac eu? Plâng și am o față tristă! Cu siguranță sunt hormonii‼ Anxietatea, pe care mă incapantanez să o alung, chiar nu mă sperie. Știu că sunt stări care vor trece’, a notat Tily Niculae pe Instagram.

„Fiindcă acum sunt conștientă de acest proces. De acest MIRACOL! Știu ce înseamnă o naștere, știu cum este să te simți lăuză’’, a mai comentat Tily Niculae.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: click.ro, cancan.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata