Theodor Andrei, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2023, in direct La Maruta, despre faptul ca a primit 0 puncte in semifinala: „Eu sunt multumit!”

Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023, a venit La Măruță să vorbească în exclusivitate despre prestația care i-a adus un val imens de critici.

Piesa interpretată de Theodor la cel mai cunoscut concurs de muzică din Europa a obținut un record negativ – cea mai slabă participare a României de până acum: „Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!”, a declarat acesta.

În ciuda acestui fapt, artistul nu înțelege de ce publicul nu a apreciat prestația lui și a avut 0 puncte în semifinală: „Nu pot să-mi explic asta! Eu știu clar că românii din diaspora ne-au votat. Au fost mulți fani străini care ne-au susținut. Suportul din partea străinilor a fost copleșitor”.

De asemenea, cântărețul a fost mulțumit și de ținuta în jurul căreia s-au iscat foarte multe discuții: „Mie mi-au plăcut hainele”, a declarat acesta.

Theodor Andrei i-a recunoscut lui Cătălin Măruță faptul că Eurovision 2023 a reprezentat pentru el un adevărat roller coaster emoțional: „Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient… te pune pe gânduri. E un carusel emoțional. Visul meu pe traseul ăsta… de multe ori l-am văzut ca pe un coșmar!”.

În ciuda rezultatului și al călătoriei tumultoase, tânărul este mai mult decât fericit cu experiența trăită: „E o chestie pe care dacă o trăiești o dată în viață… e arhisuficient!”, a recunoscut Theodor.

Nu ratați noi momente senzaționale, de luni până vineri, de la ora 15:00, LIVE, la Măruță, pe PRO TV și pe VOYO!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata