Theo Rose e mamica! Solista și Anghel Damian au devenit părinți de băiat

Solista și actrița Theo Rose a născut, miercuri, 14 iunie, la prima oră a dimineții, într-o clinică particulară din Capitală, primul ei copil, un băiețel pe nume Sasha Ioan.
Cu doar câteva ore în urmă, cântăreața Theo Rose a adus pe lume primul ei copil, pe băiețelul Sasha Ioan. Nașterea a avut loc, miercuri 14 iunie, la o clinică privată din București. Cei doi părinți sunt în culmea fericirii și, imediat ce și-a strâns bebelușul la piept, Theo Rose a postat un mesaj emoționant, pe InstaStory. Vedeta nu a postat, însă, nici poză cu chipul bebelușului, pe conturile de socializare. „E aici! Îl țin în brațe! E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc! Doamne ajută!”, a fost mesajul, posta tde proaspăta mămică, pe Instagram.
Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ un an de zile, iar rodul iubirii lor, băiețelul Sasha Ioan, a venit meircuri, 14 iunie 2023, pe lume.
Colegii Codin Maticiuc și George Ivașcu, adică Iulică și Pelicanul, s-au filmat deja cu un mesaj special pentru micuțul Sasha. „Una bucată Iulică și un Pelican, urează bun venit în Clan, lui Saha, mare barosan, neam cu Theo și Damian”, au transmis cei doi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata