Tedisaster și Gome au lansat piesa „Play La Idei”

Tedisaster a pus în versuri procesul creativ din spatele unei sesiuni epice din studio, iar Gome a completat moodboardul cu o producție inovativă. ‘Eu Dau Play la Idei’ ascunde în spate nopți de muncă în studio și surprinde esența procesului creativ.

“Am scris și compus piesa cu Tedi cu gândul la generația Z. Am încercat să conturăm un “imn al nopții” și al procesului creativ din spatele pieselor. Mesajul piesei este unul optimist și plin de energie.” Gome

“Când am intrat prima oară în studio m-am simțit mică și stingheră. Am văzut că toată lumea era foarte profi și eu nu știam ce să fac în sesiune. Cu timpul am prins curaj, iar acum petrec nopțile în studio până răsare soarele compunând piese.” Tedisaster

Sub forma unui monolog jovial, mesajul piesei este despre vise, noncoformism, evoluție, imaginație și atitudine.

Piesa este disponibilă pe toate platformele digitale de streaming, iar videoclipul poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube DeMoga Music. Dă-i un play și începe o călătorie senzorială în mintea artiștilor, o minte mereu plină de idei! Label-ul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din România din anul 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de succes, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Sebastian Dobrincu și mulți alții. Catalogul DeMoga Music Publishing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care, un număr mare de piese number one și hit-uri în top zece, dar și numeroase sincronizări în zona de advertising și film.

Extra infos: Gome(Tudor Gomeaja) este producător și DJ . Înainte de piesa cu Tedi, el a avut o colaborare cu Mark Azekko și Mayra, “The Devil”, o piesă care a ajuns și în playlisturile radiourilor din Bulgaria.

El este unul dintre DJ-ii români care au pus muzică anul trecut pe scena de la Untold. Gome apare și în clipul nou al lui Marius Moga, “O Dorință”.

Tedisaster, pe numele ei real, Teodora Iamandi este autoare și artistă DeMoga Music. Ea provine dintr-o familie de artiști și a scris până acum peste 30 de piese. Tedi se pregătește să își lanseze primul album, anul acesta.

Stilul muzical pe care ea îl abordează este diferit de stilul pop clasic și poate fi încadrat la cyberpop cu influențe dark.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata