in

Te apropii de vârsta maturității? Uite ce produse cosmetice ar tebui să schimbi în trusa ta

Începând cu fondul de ten, rujul sau anticearcănul, make-up artiștii ne sfătuiesc cu privire la ce ar trebui să înlocuim în trusa noastră de make-up, dacă avem un ten matur.

1. Fondul de ten

Dacă până la o anumită vârstă obișnuiai să folosești fondul de ten cu acoperire mare, ei află că este cazul să optezi pentru unul mai hidratant, cu o textură ușoară spre medie. În plus, încearcă să utilizezi produse ce conțin SPF, pentru a sta cât mai departe de efectele negative ale soarelui: riduri, pete pigmentare.

Young lady applying a swatch of foundation

2. Anticearcănul

Cel mai enervant lucru atunci când aplicăm anticearcănul este strângerea acestuia între liniile fine de sub ochi. Cea mai eficientă metodă pentru a evita acest lucru este de a aplica o cantitate mai mică de produs și a utiliza o pensulă pentru a-l distribui uniform. Utilizează o nuanță mai deschisă decât fondul de ten.

3. Machiajul ochilor

În primul rând, make-up artiștii recomandă utilizarea unei baze de machiaj. Cât despre culori, tot ei susțin ca texturile sidefate sau glitter-ul, deorece, din cauza ridurilor din zona ochilor, se pot aplica neuniform sau se pot strânge printre liniile fine. Așadar, cel mai bine alege farduri de ochi mate, preferabil în nuanțe nude.

4. Fardul de obraz

Atunci când folosești fard de obraz, tenul tău va deveni proaspăt și va ieși subtil în evidență. Motiv pentru care este esențial ca pentru tenul matur să alegi unul cu o textură cremoasă și o nuanță de roz. Așadar vei obține un efect natural, asemeni unui copil îmbujorat.

5. Rujuri

În ceea ce privește rujurile, make-up artiștii recomandă evitarea rujurilor mate, ci optarea pentru texturi cremoase și hidratante, și în nuanțe cât mai naturale.

Sursa: elle.ro

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai o relație cu un bărbat mai tânăr decât tine? Iată la ce riscuri te expui

Mama Biancăi Drăgușanu, îngrozită de Alex Bodi: ”Este agresiv cu fiica mea!”