Tatăl lui Nicki Minaj a fost ucis de un șofer care l-a lovit și apoi a fugit în New York

Tatăl lui Nicki Minaj a fost ucis de un șofer care l-a lovit și apoi a fugit în New York. Într-o declarație, poliția spune că Robert Maraj mergea de-a lungul unui drum din Long Island vineri seară, când a fost lovit.

După ce șoferul a părăsit locul, bărbatul de 64 de ani a fost dus la spital, unde a fost declarat mort a doua zi.

Ofițerii din cadrul departamentului de poliție al județului Nassau spun că „ancheta este în desfășurare”, iar rapperița nu a spus încă nimic public.

Declarația nu spunea că Robert Maraj era tatăl lui Nicki Minaj, dar un purtător de cuvânt al poliției a confirmat AFP că el este tatăl ei.

Rapperița – al cărei nume real este Onika Tanya Maraj-Petty – s-a născut în Trinidad și Tobago și a fost crescută în districtul Queens din New York City. A fost nominalizată la 10 premii Grammy, a câștigat cinci premii MTV Video Music și a doborât recordul pentru cele mai multe înregistrări Billboard Hot 100 de o artistă solo feminină.

Ea a anunțat că se „retrage” în 2019, dar a lansat muzică nouă de atunci. Tânăra de 38 de ani a plătit recent 450.000 de dolari cântăreței Tracy Chapman pentru a soluționa o dispută privind drepturile de autor după ce a prelevat una dintre piesele ei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata