in

Tatăl Danielei Crudu, primele declarații după ce fiica ei a mărturisit că nu va depune plângere la poliție: „E tânără, se reface”

În acest moment, Daniela Crudu se simte mai bine, cu toate că a fost cât pe ce să fie omorâtă în bătaie, chiar de către iubitul său. Declarațiile au fost făcute de tatăl vedetei, Nelu Crudu, care susține că fiica sa este acum într-o stare stabilă și se reface.

Cât despre faptul că Daniela ar fi trebuit să depună plângere la poliție împotriva iubitului dar nu a făcut-o, Nelu Crudu a dezvăluit că este decizia ei să nu o facă și că nu ar avea un motiv anume.

„Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din ţară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricţie. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface”, a afirmat tatăl brunetei, conform spynews.ro.

La început, s-a vehiculat că motivul bătăii ar fi fost o sumă foarte mare de bani, dar sora Cruduței a lămurit lucrurile. Ana Crudu spune că acest incident a avut loc în urma unei scene de gelozie.

„Nu este adevărat. Banii i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Daniela, nici ea. Când am intrat, am văzut unde îi pusese. A zis că nu-i lipseşte nimic. De la bani sub nicio formă! Şi-a luat toţi banii, lucrurile, actele. (…) Ea spune că nu ştie de ce. Probabil, şi eu aşa sunt sigură, din cauza geloziei. Toată lumea voia să vină la ea la club să facă poze… Probabil nu a înţeles, băutura… Aceasta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la nimic!’, a afirmat Ana Crudu, sora Danielei, la câteva ore după incident.

În urmă cu câteva zile, Daniela a făcut și ea primele declarații cu privire la evenimentul șocant

„Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: spynews.ro, capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ela Crăciun, clipe grele după ce a fost victima unui accident rutier: „Mulţumesc lui Dumnezeu că nu aveam copilul cu mine”

Global Records, desemnată TOP LABEL 2019 în România de Media Forest