Tânărul din Drobeta-Turnu Severin care a gătit pentru Pep Guardiola și Ronaldo participă diseară la Chefi la cuțite. Jocul de amuletă este jurizat de Alina Ceușan

În această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, ringul preselecțiilor de la Chefi la cuțite va aduce un mix savuros de concurenți, iar jocul de amuletă îi va trece pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu printr-o nouă probă solicitantă.

Printre participanții la preselecțiile din seara aceasta se numără Eduard Sandu, un tânăr de 21 de ani care a urmat cursurile aceleiași școli culinare la care a studiat Jamie Oliver și a gătit pentru nume mari din Formula 1, dar și din fotbal – de la Pep Guardiola la Ronaldo. ”Pasiunea pentru bucătărie a venit de când eram mic. La tăierea moțului, din tot ce-a fost pe tavă, am ales polonicul”, a povestit cu umor Eduard, care a ajuns să lucreze în Anglia pentru o agenție care organiza evenimente VIP în lumea sportului. ”Am gătit pentru toate echipele din Formula 1, inclusiv cele ale lui Lewis Hamilton și Max Vestappen.

Iar la meciurile de fotbal, pentru Pep Guardiola, Kevin De Bruyne, Virgil van Dijk, Ronaldo. Acela era locul unde puteam da frâu liber imaginației și creativității mele”, a mai povestit Eduard. Cu ce preparat și-a propus să-i impresioneze pe Chefi telespectatorii vor descoperi în ediția show-ului culinar din această seară.

Tot în această seară, Chef-ii se vor întâlni cu o participantă surprinzătoare în competiția gastronomică: Gherghina Bereghianu, cea mai apreciată bunică din România pe TikTok, vine să-i uluiască pe jurați cu entuziasmul debordant la cei 73 de ani ai săi. Cu peste 550.000 de urmăritori, care îi apreciază rețetele, mamaia Gherghina se descrie drept ”cea mai virală bunică de pe TikTok”. ”Fac videoclipuri cu rețete, plăcinte, gogoși.

Nu m-am gândit niciodată că o să-mi placă atât de mult să intru live pe contul meu. Îmi place foarte mult această activitate. Știți cum eram până să fac TikTok? N-aveam curaj să fac nimic. Dar succesul de pe TikTok mi-a dat energie, simt că întineresc, nu mă mai doare nimic!”, a declarat cu un zâmbet larg pe buze bunica Gherghina. În ediția din această seară, Chef-ii au parte și de o cină memorabilă, pregătită… de un primar. Este vorba de Ioan Strugari, primarul comunei Parva, din Bistrița-Năsăud, care va pregăti, alături de fiica sa, un preparat tradițional.

Printre cei care le gătesc Chef-ilor se numără și Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, care vor să arate că pot face o echipă la fel de bună și în bucătărie precum au făcut la America Express. Cât despre jocul de amuletă, așii gastronomiei vor concura cu Maria Burlacu, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu și finalistă în cel de-al șaselea sezon al show-ului culinar, iar preparatele vor fi degustate de Alina Ceușan. Cum vor decurge audițiile și cine va câștiga jocul de amuletă telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 diseară, de la 20:30.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata