Swedish House Mafia colaborează cu Fridayy pentru “See The Light”

Swedish House Mafia colaborează cu Fridayy pentru “See The Light” – prima lansare a viitorului album de coloană sonoră a Formula 1 de la EA Sports. Cântecul aterizează și în tandem cu Grand Prix-ul Monaco F1.

În această primăvară, trio-ul – Steve Angello, Axwell și Sebastian Ingrosso – a introdus piesa în setul lor monumental de închidere la ULTRA Music Festival din Miami.

Pentru a sărbători lansarea single-ului, băieții au dezvăluit detaliile pentru un show intim exclusiv al fanilor la E1 Londra, mâine, sâmbătă, 27 mai.
Membrii au spus: „Ne-a fost dor de familia noastră din Marea Britanie și abia așteptăm să ne întoarcem pentru a sărbători lansarea și noul capitol”.

Swedish House Mafia își continuă recenta renaștere. Până în prezent, ei au adunat peste 10 miliarde de stream-uri, cu albumul lor din 2022, Paradise Again. „Heaven Takes You Home” [feat. Connie Constance] a urcat pe locul 1 la radio dance din SUA, adunând un total de 230 de milioane de streamu-ri. Paradise Again a fost și pe locul 1 în Billboard Top Dance/Electronic Albums Chart și a câștigat un loc în Top 20 al topului respectiv timp de 19 săptămâni. De asemenea, au produs în special „Nothing Is Lost (You Give Me Strength)” de la The Weeknd din blockbusterul Avatar: The Way of Water.

Swedish House Mafia – See The Light (feat. Fridayy) (Official Audio) – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata