Surpriza pentru fanii „Lara”: serialul va avea si sezonul 4!

Dacă nu ați urmărit serialul „Lara”, cu Iuliana Beregoi, Cezar Alexa sau Cătălin Dascălu în rolurile principale trebuie să vă mai gândiți. Pentru că în curând vor începe filmările pentru sezonul patru, așa cum au anunțat deja actorii din rolurile principale pe rețelele de socializare.
Veste bună pentru fanii serialului „Lara” și pentru actorii din rolurile principale. Iată că aceștia au anunțat pe rețelele de socializare că se va face sezonul patru din această super producție la cererea fanilor. „În primul rând, ne-am decs să facem patru al serialului „Lara” datorită presiunii pozitivă a fanilor. Pentru că am făcut o pauză de opt luni și în aceste luni fanii au fost ca o picătură chinezească, ne-au bombardat cu mesaje pe toate platformele. Orice proiect lansam, orice melodie, la orice poză ne scriau comentarii sau în mesaje private cereau un nou sezon „Lara”. Astfel că toate persoanele între 11 și 100 de ani care au talent la actorie sau la cântat sunt așteptați pe www.mixtonmusic/castinglara să se înscrie acolo și vom face preselecții în patru orașe: Iași, Timișoara, București și Chișinău. Vor putea veni acolo să o vadă pe Iuliana. vom face și fan meetenguri cu această ocazie. Va fi un juriu, format din mine, Cătălin Dascălu, creatorul acestui proiect, Alina Todasca și Iuliana Beregoi”, ne-a spus Cătălin Dascălu.
Ce nu stiti despre Lara?
Lansat în 2017, serialul „Lara” a reușit să strângă peste 500.000 de vizualizări în primele 24 de ore din momentul lansării. Acum, producția a ajuns deja la al patrulea sezon și înregistrează în continuare cifre colosale. De exemplu, episodul 1 din sezonul 1, „Începutul” a trecut de peste 4 milioane de vizualizări pe Youtube.
Din 10 decembrie 2020, producția românescă a trecut la un alt nivel, pentru ca s-a vazut pe Netflix. După succesul înregistrat cu filmul „Lara”, prezent și el pe cea mai mare platformă de filme și seriale din lume, iată că și serialul cu același nume va putea fi urmărit aici, devenind, astfel primul și singurul serial românesc de pe Netflix.
Scenariul filmului „Lara”, o producție Mixton Movie – divizie a Mixton Music – a fost scris după o idee concepută de Cătălin Dascălu (Mixton Music), managerul artistei. Producția este împărțită pe sezoane și relatează o adevarată poveste din viața unei adolescente care s-a pierdut într-o metropolă și nu poate lua legătura cu niciun apropiat, din cauza faptului că și-a pierdut memoria. Întreaga acțiune se petrece în jurul acesteia și a noilor prieteni pe care și-i face, alături de care înfruntă situații limită și neașteptate, care îi vor ține, atât pe copii cât și pe cei mari, cu sufletul la gură. De regia peliculei, s-a ocupat Ciprian Iacob, iar în rolurile secundare interpretează Mihai Ungureanu sau Erika Moldovan.
„Când am început filmările pentru serialul „Lara”, acum 4 ani, nu m-am gândit nici o clipă la succes, la rezultate sau la Netflix. Simțeam că am ceva de oferit și pur și simplu am făcut-o din dragoste și pasiune. M-am aruncat cu capul înainte, cum se spune. Asta face și mai mare bucuria mea de acum, când văd că am creat un produs care are un succes uriaș pe Youtube, este parte a unui adevărat fenomen și a ajuns în catalogul Netflix. Fericirea mea este cu atât mai mare cu cât atât serialul „Lara” cât și filmul de cinema au fost filmate în totalitate în Iași, orașul nostru de suflet, noi fiind primii care am pus Iașiul pe Netflix și pe harta cinematografică”, a declarat Cătălin Dascălu, producătorul peliculei.
„Primesc des întrebarea de ce am ales orașul Iași să filmăm „Lara”. Am ales orașul Iași pentru că este orașul nostru de suflet și pentru că am vrut să arătăm tuturor ce locuri frumoase sunt în Iași. Nu e prima oară când încercăm să punem Iașiul pe hartă: de 10 ani organizăm la Iași, în fiecare vară Festivalul Internațional MusicForKids la care aducem an de an concurenți din peste 20 de țări”, conchide Alina Todască, director de producție.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata