Surpriză de proporții la Art Safari: artiști Roton au întâmpinat publicul în cadrul Night Tours

Între 10 februarie și 4 martie s-a cântat muzică live la Art Safari. Artiști Roton au cântat atât piese proprii, cât și cover-uri, în momente unice care au adus expoziției o dimensiune muzicală aparte.

Făcând parte din experiența Night Tours, Amedeo, LIA, Andy Horjea, Prima Dragoste, Aria Moon, Sabrina Stoica și Bianca Tilici au susținut momente care i-au fascinat pe vizitatori. De la piese proprii la cover-uri după piese cunoscute, cupola spațiului expozițional a răsunat de voci fresh și puternice.

În cadrul evenimentului, artiștii au lansat piese noi, care s-au ascultat în premieră la Art Safari. Amedeo a lansat Albastru, o piesă care poate fi descrisă ca o experiență care te înconjoară de albastru, privit prin ochii persoanei dragi – LINK. LIA a lansat Prima Dragoste, un mix între baladă și cântec motivațional care pune accent pe nerăbdarea de a trece peste durerea și reminiscențele primei iubiri pierdute – LINK. Cu o voce suavă și un sound smooth, Sabrina este o gură de aer proaspăt pentru industria muzicală românească, o prezență tânără și enigmatică care și-a lansat în cadrul evenimentului prima piesă, Valuri la Mal – LINK. Tot la Art Safari s-a lansat și prima colaborare dintre Aria Moon și Andrei Bănuță – piesa Barman aduce în atenția publicului relația dintre doi tineri care suferă din dragoste, din două perspective aparent diferite – LINK.

Despre Roton

Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata