Surf Mesa a lansat piesa “City Of Love”

Surf Mesa – care a adunat peste 12 miliarde de stream-uri globale cu un șir de hituri care includ „ily (i love you baby)” certificat RIAA, cu Emilee – începe 2023 cu noul single „City Of Love” ( feat. Selah Sol).
Piesa îi găsește pe cei doi artiști spunând o poveste despre care au început din nou într-un oraș mare, dar nu au reușit să scape de atracția trecutului. Vocea caldă și captivantă a lui Selah Sol este îndrăzneață, dar puternică, în timp ce Surf Mesa împletește tastaturi gânditoare cu tonuri strălucitoare, de vis, care se construiesc până la vârfuri entuziasmante.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/CityOfLovePR

„Am auzit prima dată vocea de la Selah Sol în octombrie 2021 și am petrecut aceeași noapte în studio, atrăgându-mi imaginația în audio. Au fost făcute nenumărate versiuni și revizuiri până la aceasta și nu aș putea fi mai gata să o împărtășesc lumii!! Acest cântec rezonează cu viața mea și sper să rezoneze și cu ascultătorii.”
Anticiparea pentru „City Of Love” a crescut încă din octombrie anul trecut, când Surf a prezentat piesa la Red Rocks Amphitheatre din Colorado, unde a deschis pentru Gryffin. Surf Mesa a câștigat un loc pe lista artiștilor emergenti pe care revista PEOPLE îi va „viziona în noul an”.
Compozitorul/producătorul născut în Seattle, cu sediul în Los Angeles, continuă să perfecționeze energia de evadare a baladelor electronice nostalgice la care lucrează de când a primit o copie a FL Studio în clasa a treia. În timp ce ascensiunea vertiginoasă a lui Surf a dus la colaborări cu Gus Dapperton, Madison Beer, FLETCHER, Josh Golden și NITTI și a câștigat sarcina de a remixa în „Be Kind” de Marshmello și Halsey și „Wonder” de Shawn Mendes.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata