Superman & Lois va reveni pentru un al doilea sezon, iar fanii sunt în extaz

CW a reînnoit Superman & Lois pentru un al doilea sezon la doar o zi după difuzarea primului episod. Noua serie – care vine în urma lui Clark Kent, soției și celor doi fii – a primit ratinguri atât de bune încât șefii de rețea au fost vânduți imediat.

Tyler Hoechlin și Bitsie Tulloch joacă rolul lui Clark și Lois Lane, părinții a doi băieți gemeni care s-au mutat înapoi la ferma familiei Kent după ce și-au pierdut slujba în jurnalism.

Dar în curând băieții află de adevărata moștenire a tatălui lor – când propriile lor puteri încep să apară.

Spectacolul a avut în medie 1,7 milioane de spectatori în total, în premiera de 90 de minute, pe 23 februarie 2021. A fost cea mai vizionată rețea de marți din timp de peste doi ani.

„Yaaaaaaaaaaaay !!! Este oficial!” a împărtășit un fan, iar altul a adăugat: „Superman și Lois chiar au lovit diferit huh.”

„Fenomenul debut multiplatform al lui Superman & Lois, care ne-a livrat într-un mod mare atât pe bază liniară, cât și pe streaming, este o dovadă a creativității, muncii grele și dedicării oamenilor talentați care au lucrat neobosit în fața și în spatele camerei, mai ales în acest mediu provocator „, a declarat Mark Pedowitz, președinte și CEO al CW.

„Suntem încântați să avem acum două noi hituri de bună-credință în Superman & Lois și Walker, ambele fiind reînnoite pentru sezonul viitor alături de alte 11 spectacole, poziționându-ne în continuare pentru forță și stabilitate continuă pentru sezonul viitor.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata